Borola Osteobor Fortе Остеобор Форте за костната система 1088 мг х30 капсули

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
23877
Тегло
0.050 кг.
  • Намалява риска при нарушения на опорно двигателната система
  • Повишава плътността и здравината на костите
  • Облекчава болката и намалява възпалението на ставите

 

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Borola Osteobor Fortе Остеобор Форте за костната система е хранителна добавка, която е рационална комбинация от природни продукти, осигуряваща доброто здравословно състояние на костната система. За предотвратяване на нарушения на опорно-двигателната система е необходима рационална комбинация от вещества, които предотвратяват костната загуба, възстановяват костните минерали и микроструктура и повишава костната плътност. Osteobor Forte съдържа лесно усвоима форма на калция.

Иприфлавон е едно от малкото природни вещества, което може да възстанови костната плътност и минерализация. Потиска костната резорбция.

Метилсулфонилметан (МСМ) е важен за образуването на колагена и за поддържане на костите, ставите, ставните връзки и сухожилията здрави. Облекчава болката и намалява възпалението на ставите.

Витамин D3 повишава резорбцията на калций и води до увеличаване плътността и здравината на костите. Аскорбиновата киселина е необходима за синтеза на костната тъкан като например колаген.

L-лизин е незаменима аминокиселина, която усилва резорбцията и намалява излъчването на калция. Спомага за образуване на колагена и възстановяване на тъканите.

Екстрактът от Equisetaceae съдържа голямо количество силиций, подпомагащ възстановяването на съединителната тъкан. Заедно с магнезия, цинка и пиридоксина са необходими за правилното усвояване на калция.

Всяка жена над 35-40 г. има нужда от Osteobor Forte. Може да се използва при всички видове нарушения на опорно двигателната система.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.


Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки. Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости. Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Borola
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Стави
Тип продукт Капсули
Вид витамин Витамин D
Група минерали Калций
Към продукта

Osteobor Forte съдържа калций, иприфлавон, метилсулфонилметан, аскорбинова киселина, витамин D3, магнезий, L-лизин, екстракт от Equisetaceae, цинк и пиридоксин.

 

Към продукта

За намаляване на риска се приемат по 1-2 капсули дневно по време на хранене.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Borola Osteobor Fortе Остеобор Форте за костната система 1088 мг х30 капсули
Вашата оценка

Топ продукти

 

 

 

 

Borola Osteobor Fortе Остеобор Форте за костната система 1088 мг х30 капсули
Borola Osteobor Fortе Остеобор Форте за костната система 1088 мг х30 капсули