Doppelherz Допелхерц актив Глюкозамин За стави + Витамин С х30 капсули

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
27223
Тегло
0.100 кг.
  • За нормалната функция на кости и хрущял
  • При травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт
  • Допринася за образуването на колаген в организма
9.59 лв.
Към продукта

Doppelherz Aкtiv Glucosamine + Vitamin С е хранителна добавка под формата на капсули. Допелхерц Актив Глюкозамин за стави + Витамин Ц е специално разработена комбинация от естествени, незаменими хранителни вещества каквито са глюкозаминът и хондроитинът. Те са едни от най-важните „строителни материали“ за всяка хрущялна тъкан и сухожилие и допринасят за здравината и подвижността на ставите. Навременната профилактика и грижа за ставите са от първостепенно значение, за да бъдем подвижни, жизнени и енергични на всяка възраст.

Включеният в състава микроелемент мед благоприятства за поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан. Тя изгражда сухожилията, хрущялите, ставните връзки и капсули - структурите, които отговарят за поддържане на позицията на тялото и в същото време е отговорна за здравината и еластичността на ставата. Витамин С в продукта Допелхерц Актив Глюкозамин За Стави + Витамин С допринася за самостоятелното образуване на колаген от организма и е от значение за нормалната функция на ставния хрущял и костите. Допълнително той осигурява и антиоксидантна защита.

Doppelherz® е една от най-популярните марки за хранителни добавки в Германия. На българския пазар, брандът Допелхерц включва над 40 продукта - в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми.

Производител: 
QUEISSER PHARMA, Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Към продукта
Повече информация
Марка Doppelherz
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Кости, Стави
Тип продукт Капсули
Към продукта

Активни вещества

Състав в 1 - 2 капсули

% от ХРС*

Глюкозамин сулфат

700 -1400 mg

**

Хондроитин сулфат

100 - 200 mg

**

Витамин С

40 - 80 mg

50 - 100

Мед

0.2 - 0.4 mg

20 - 40

* В съответствие с Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки
** Няма определена дневна доза

Към продукта

Препоръчителният дневен прием е 1-2 капсули дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.
Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Внимание

При лица с нарушена глюкозна толерантност се препоръчва проследяване на плазмените глюкозни нива и инсулинови нужди. Лица, които приемат антикоагуланти трябва да приемат този продукт след консултация с лекар и съсирваемостта на кръвта трябва да се проследява. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи.

Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Doppelherz Допелхерц актив Глюкозамин За стави + Витамин С х30 капсули
Doppelherz Допелхерц актив Глюкозамин За стави + Витамин С х30 капсули