Camera Шише за хранене 50039 240 мл

Изчерпан

Арт. № 58142
  • Изработено е от качествена пластмаса, сертифицирана за контакт с храни
  • Не съдържа Бисфенол-А и други токсични съставки
  • Има силиконов антиколик биберон
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Детайли

Camera Шише за хранене 240 мл е шише за хранене на бебето, изработено от устойчива и качествена пластмаса, сертифицирана за контакт с храни. Шишето не съдържа Бисфенол-А и други токсични съставки и издържа на температура до 100 градуса. Камера Шише за хранене 240 мл е снабдено със силиконов антиколик биберон, който има висока еластичност, не отделя миризми и не се напуква. Бутилката има обем 240 мл.

CAMERA Baby Corporation е един от водещите производители и износители в областта на бебешките продукти, сред които бутилки за хранене, бебешки залъгалки, бебешки гризалки, тренировъчни чаши и др. Компанията е създадена през 1978 г. и за повече от 38 години заема своето заслужено място на световния пазар. Днес компанията има присъствие в повече от 28 страни, като непрекъснато поема инициатива за поддържане на качеството, иновациите и високите си производствени стандарти.

Производител: Camera, Тайван.

Повече информация
Марка Camera
Тип продукт Шишета за хранене
Материал Пластмаса, Силикон
Капацитет 151 - 299 мл
Състав

Пластмаса, силикон.

Не съдържа: Бисфенол - А.

Начин на употреба

Преди или след всяка употреба да се стерилизират във вряла вода от 3 до 5 минути. Винаги използвайте продукта под надзора на възрастен. Не давайте биберона на бебето вместо залъгалка. Не използвайте микровълнови фурни, за да затопляте бутилките с течност. Пазете всички неизползвани части далеч от достъпа на деца. При износване на шишето или биберона ги подменете.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Camera Шише за хранене 50039 240 мл
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Може да харесате също