Septona Клечки за уши плик 100 бр

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
15787
Тегло
0.016 кг.
  • Предназначени за ежедневна хигиена
  • 100% естествен, микробиологично тестван памук за безопасна употреба
  • Могат да се използват по всяко време

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Septona Cotton Buds е продукт със 100% естествен памук, подходящ за всекидневна хигиена. Клечките са изработени от бяла на цвят пластмаса. На всеки от двата края са омотани меки парченца памук с високо качество. Извършени са микробиологични тестове на памука, за да бъде безопасен при употреба. Септона Клечки за уши плик са предназначени за комфортно и лесно чистене на външната част на ушите. Когато почиствате ушите си, не правете резки движения, за да не се нараните. Клечките за уши Septona се предлагат в удобно пликче с връвчици за хигиенно съхранение на продукта.

Септона произвежда хигиенни и козметични изделия от висококачествен памук, обхващайки нуждите на бебета, деца, възрастни, а също и за медицински цели. Предлага богата гама от почистващи памучни тампони, клечки за уши, медицински памук, антибактериални мокри кърпи и др. С нежна грижа за бебета и малки деца са разработени специални мокри кърпички за чувствителната бебешка кожа, деликатен перилен препарат и омекотител, бебешки клечки за уши. Дамите могат да открият разнообразни козметични и хигиенни продукти за ежедневието: влажни подхранващи ноктите кърпи с лакочистител; кърпички, премахващи грима с добавени хиалуронова киселина, розова вода, растителни масла или екстракти; нежни памучни тампони с щампован релеф за бързо и комфортно почистване на кожата и др.

С над 40-годишна история, Septona притежава 4 собствени производствени предприятия в Гърция и в България. Компанията е водещ производител, който предлага продуктите си в над 60 държави. Технологиите на производство са съобразени с всички приети стандарти за опазване на околната среда, като компанията е постигнала „нулев отпадък“ и изцяло рециклира получените отпадъци.

Производител: Септона

Към продукта
Повече информация
Марка Septona
За кого Възрастни
Материал Органичен памук
Към продукта

100% Памук

Микробиологично тестван памук.

Към продукта

Внимателно почистете външната част на ушите. В никакъв случай не натискайте навътре в ухото! Невнимателната употреба на продукта може да доведе до нараняване.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
За външна употреба, избягвайте контакт с очите.
Съхранявайте при температура под 25 градуса.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Septona Клечки за уши плик 100 бр
Вашата оценка
Septona Клечки за уши плик 100 бр
Septona Клечки за уши плик 100 бр
Още от тази марка