Septona Клечки за уши плик 200+100 бр

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
13810
Тегло
0.070 кг.
  • Предназначени за ежедневна хигиена
  • 100% естествен, микробиологично тестван памук за безопасна употреба
  • Могат да се използват по всяко време

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Septona Cotton Buds е продукт с висококачествен памук, предназначен за ежедневно ползване. Клечките са направени от бяла на цвят пластмаса, на чиито върхове са намотани парченца 100% естествен памук за комфортно почистване. За безопасната употреба на памука са направени микробиологични тестове. Предназначението на Септона Клечки за уши плик е почистване на външната част на ушите. Когато почиствате ушите си, бъдете внимателни, за да избегнете нараняване. Клечките за уши Септона се предлагат в компактен плик с връвчици за тяхното хигиенично съхраняване.

Септона произвежда хигиенни и козметични изделия от висококачествен памук, обхващайки нуждите на бебета, деца, възрастни, а също и за медицински цели. Предлага богата гама от почистващи памучни тампони, клечки за уши, медицински памук, антибактериални мокри кърпи и др. С нежна грижа за бебета и малки деца са разработени специални мокри кърпички за чувствителната бебешка кожа, деликатен перилен препарат и омекотител, бебешки клечки за уши. Дамите могат да открият разнообразни козметични и хигиенни продукти за ежедневието: влажни подхранващи ноктите кърпи с лакочистител; кърпички, премахващи грима с добавени хиалуронова киселина, розова вода, растителни масла или екстракти; нежни памучни тампони с щампован релеф за бързо и комфортно почистване на кожата и др.

С над 40-годишна история, Septona притежава 4 собствени производствени предприятия в Гърция и в България. Компанията е водещ производител, който предлага продуктите си в над 60 държави. Технологиите на производство са съобразени с всички приети стандарти за опазване на околната среда, като компанията е постигнала „нулев отпадък“ и изцяло рециклира получените отпадъци.

Производител: Септона

Към продукта
Повече информация
Марка Septona
За кого Деца, Възрастни
Материал Органичен памук
Към продукта

100% Памук

Микробиологично тестван памук.

Към продукта

Внимателно почистете външната част на ушите. В никакъв случай не натискайте вътре в ухото! Невнимателното ползване на продукта може да доведе до нараняване.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
За външна употреба, избягвайте контакт с очите.
Съхранявайте при температура под 25 градуса.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Septona Клечки за уши плик 200+100 бр
Вашата оценка

Топ продукти

 

 

 

 

Septona Клечки за уши плик 200+100 бр
Septona Клечки за уши плик 200+100 бр