Trapa Бонбони Асорти млечен, бял, кафе, с пълнеж от ядки без глутен 1 кг представляват комбинация от различни вкусове, които ще стимулират сетивата ви. Трапа Асорти млечен, бял, кафе, с пълнеж от ядки без глутен 1 кг са произведени от висококачествени съставки с доказан произход, съчетани по оригинални рецепти. Могат да се консумират от цялото семейство.
Trapa е испанска компания, която е специализирана в производството на натурални шоколадови изделия и сладкиши, подходящи за диабетици. Има почти 125 години история и присъствие на пазара в Източна Европа, арабските страни и Южна Америка.
Производител: Trapa, Испания.
Марка | Trapa |
---|---|
Тип продукт | Бонбони |
Съдържание на глутен | Без глутен |
Био продукт | Не |
Захар, растителни мазнини и масла (кокосово, слънчогледово и маслиново), какаово масло, какаова паста, суроватка на прах, пълномаслено сухо мляко, обезмаслено какао на прах, лешникова паста (2%), паста от горски плодове (1,5%) (захар, глюкозо-фруктозен сироп, вода, боровинки, малини, плод бъз, ягоди, царевично нишесте, желиращ агент (агар-агар, пектин), оцветители (концентрат от моркови и боровинки), регулатор на киселинността (лимонена киселина, тринатриев цитрат), ароматизант, оцветител (карамел), консерванти (калиев сорбат), бадемова паста (бадем (0,5%), захар), лешник (0,5%), емулгатор (соев лецитин), обезмаслено мляко на прах, безкофеиново кафе (0,1%), краве масло, смлени горски плодове (плодове: ягода, червена и черна боровинка, малина, касис, плод бъз, цвекло), малтодекстрин (царевичен), захароза, глюкоза, киселина (лимонена киселина), ароматизант.
Хранителна стойност на 100 g продукт, средно: Енергийна стойност: 2255 kJ / 541 kcal; Мазнини: 32g, от които наситени: 20g; Въглехидрати: 56g, от които захари: 55g; Белтъци: 4,5 g; Сол: 0,21 g; Съдържание на глутен <0,002 g.
Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
За директна консумация.
Да се съхранява на сухо и проветриво място, без пряка слънчева светлина.
Температура на съхранение: 12°С-16°С. Температура на консумиране: 18°С-21°С.