Aquafresh Triple Protection Herbal паста за зъби 125 мл

В наличност
Арт. №
22499
Тегло
0.150 кг.
  • Тройна защита за цялата уста
  • Съдържа 6 вида билки
  • Флуоридна паста за зъби
2.49 лв.
Към продукта

Aquafresh Triple Protection Herbal паста за зъби 125 мл съдържа розмарин, мащерка, магданоз, майорана, пиперита мента и градинска мента. Тази паста за зъби е с уникална билкова формула, която допринася за по-доброто действие на флуорида. Пастата за зъби работи в няколко посоки, като едновременно защитава целостта на зъбите, венците и осигурява свежо усещане през целия ден. Аквафреш Трипъл Протекшън Хербал паста за зъби 125 мл премахва плаката успешно и не наранява повърхността на зъбите. Освен това е предназначена и за хора с по-чувствителни зъби. Усещането за свежест след използването на билковата паста за зъби е несравнимо.

Серията билкови пасти Aquafresh Herbal са нова разработка насочена към природата и това, което тя може да ни предложи, за да може усмивката ни да остане по-дълго време бяла и здрава. Пастите за зъби съчетават два вида мента, розмарин, мащерка, майорана и магданоз. Комбинацията на тези билки създава една нетипична формула, която обаче показва отлични резултати в премахването на плаката и защитаването на цялостното здраве на зъбите.

Аквафреш е бранд, част от компанията ГлаксоСмитКлайн (GlaxoSmithKline). Тя разработва пастата за зъби Aquafresh® през 1973 г., като пастата е проектирана да се превърне във водеща марка паста за зъби на пазара за устна хигиена. Пастата притежава уникална диференцираща характеристика, а именно трите цвята райета, които са разпознаваеми в цял свят. Брандът е първият бранд за орална хигиена, който акцентира на свежестта като ценна характеристика и това го прави лидер на пазара и до днес. Последните 40 години, Аквафреш се е превърнал в най-предпочитаната и купувана марка паста за зъби. Поколение след поколение разчитат на тях да осигурят най-добрата грижа, от която се нуждае една усмивка.

Производител: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH&Co. KG

Към продукта
Повече информация
Марка AquaFresh
Състав С флуор
Грижа Антибактериална, Ежедневна грижа, Против кариес
За кого Възрастни
Към продукта

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol. Glycerin. Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide. PEG-6, Sodium Fluofide, Sodium Saccharin, Carrageen an, Mentha Piperita Oil, Mentha Cardiaca Herb Oil I Mentha Spicata Herb Oil, Origanum Majorana Leaf Oil. Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Petroselinum Crispum Leaf Oil, Limonene, Eugenol. Cl 77492, Cl 73360, Cl 74260 Contains: Sodium Fluoride 0.3152% w/w /1450 ppm Fluoride/.

Към продукта

Миенето на зъбите трябва да се случва 2 или 3 пъти на ден. Не се препоръчва поглъщане на пастата за зъби. Ако усетите дразнене, потърсете консултация със специалист. Не използвайте, ако срокът на годност е изтекъл или опаковката е нарушена!

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Aquafresh Triple Protection Herbal паста за зъби 125 мл
Aquafresh Triple Protection Herbal паста за зъби 125 мл