Лекарства при болки в коленете

Филтри

9 продукта

Волтарен Форте Гел Усилена формула за лечение на болка, възпаление и оток при ставите и мускулите 2.32% х50 грама GlaxoSmithKline -13%отстъпка
Обикновена цена 16.59 лв. (-13%) Специална цена 14.43 лв.
Perskindol Active Gel с охлаждащо действие при травми х100 мл -10%отстъпка
Обикновена цена 16.75 лв. (-10%) Специална цена 15.08 лв.
Волтарен Емулгел за лечение на болка, възпаление и оток при ставите и мускулите 1.16% х50 грама GlaxoSmithKline -5%отстъпка
Обикновена цена 11.69 лв. (-5%) Специална цена 11.11 лв.
Волтарен Форте Гел Усилена формула за лечение на болка, възпаление и оток при ставите и мускулите 2.32% х150 грама GlaxoSmithKline -5%отстъпка
Обикновена цена 33.99 лв. (-5%) Специална цена 32.29 лв.
911 Мравчена киселина и Окопник Масажен гел-балсам 100 мл Tvins Tek
6.94 лв.
911 Окопник Масажен гел-балсам за тяло при болка и оток 100 мл Tvins Tek
7.53 лв.
911 Живокост Гел-балсам при ставни заболявания 100 мл Tvins Tek
8.41 лв.
Herbamedica Mobilor Мобилор при артрит и остеопороза х 120 таблетки
36.24 лв.
Helix Original Helixcolag+ Колаген на прах с охлювен протеин за здрави стави 375 гр
49.89 лв.

Болезнените усещания в коленете могат да бъдат причинени от различни фактори като възпаления, травми или прекомерно натоварване при дейности като клякане и дълготрайно седене. Тези неприятни усещания могат значително да засегнат качеството на живот като ограничават движението и причиняват дискомфорт.

Какви са възможните причини за болка в коляното?

Проблемите в коленете могат да бъдат причинени от редица фактори, включително травми, продължително седене или клякане, както и възпаления в ставите. Проявите варират от леки до сериозни състояния и е възможно да изискват специализирана медицинска намеса. Разбирането на причините за дискомфорта е ключово за избора на подходящо лечение и лекарства. Важно е да се знае, че продължителното натоварване на колянната става, както и неправилните движения, могат да допринесат за развитието в хронични състояния.

Какви лекарства за болки в мускулите ще намерите при нас?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете внимателно подбрана гама от лекарства за облекчаване на дискомфорта в коленете. Нашата селекция включва:

  • гелове: ефективни за облекчаване и намаляване на възпалението. Те са лесни за нанасяне и са бързо обезболяващо средство за мазане директно върху засегнатата област, което ги прави идеални за локално лечение на болки, предизвикани от различни причини, включително травми и прекомерна физическа активност;
  • таблетки: предлагат ефективно и дълготрайно болкоуспокояващо действие. Те са идеални за управление на остри и хронични проявления като осигуряват облекчение от възпалението и подобряват общото състояние на засегнатата област.

В galen.bg сме ангажирани да предоставяме висококачествени лекарствени продукти, които помагат на нашите клиенти да се справят по-добре с неприятните усещания в мускулите и ставите като по този начин подобряват ежедневния си живот.

Защо да се доверите на galen.bg?

Изберете онлайн аптека galen.bg и се доверете на нашия богат асортимент от лекарства срещу болезнени усещания в коленете на ниски цени.