Болкоуспокояващи за главоболие

Филтри

10 продукта

Herbamedica Релакса за нервната система 500 мг х 100 таблетки -15%отстъпка
Обикновена цена 10.79 лв. (-15%) Специална цена 9.17 лв.
Botanic Bland За успокоение на нервната система х 30 таблетки -10%отстъпка
Обикновена цена 12.49 лв. (-10%) Специална цена 11.24 лв.
Темпалгин за главоболие и зъбобол 500 мг/ 20 мг 20 таблетки Sopharma
4.35 лв.
Borola Migrenon Мигренон при главоболие и ревматични болки 720 мг х30 капсули
15.85 лв.
Цефавора за нормано мозъчно кръвообръщение 50 мл Cefak
16.29 лв.
Глог, Мента и Валериана х120 таблетки д-р Тошков
13.25 лв.
Невростаб при тревожност и безсъние х 30 капсули Adipharm
9.69 лв.
Кетонал Интензив за облекчаване на болка 50 мг х12 сашета Sandoz
11.95 лв.
Peagren При мигрена и тензионно главоболие х 15 капсули Naturpharma
15.99 лв.
Кеталго при болка 50 мг х6 сашета Chemax Pharma
6.95 лв.

Главоболието е често срещано неразположение, което може да засегне всеки, независимо от възрастта или начина на живот. То може да варира от лек дискомфорт до интензивна болка, която сериозно засяга ежедневието. Въпреки че причините са разнообразни, включително стрес, дехидратация, натоварване на очите или здравословни състояния, болкоуспокояващите лекарства често се оказват ефективно средство за облекчаване на симптомите. 

Какви лекарства за главоболие ще откриете?

Главоболието може значително да повлияе на качеството на живот, но правилният избор на лекарства осигурява бързо облекчение и възстановяване на нормалното състояние.

Подходящи за деца

Лечението при деца изисква внимание към безопасността и нежен подход. Специално формулираните болкоуспокояващи лекарства за деца са разработени така, че да намалят болката без да предизвикват странични ефекти, осигурявайки на децата нужното облекчение, за да продължат със своите дневни активности без дискомфорт.

За възрастни

При възрастните главоболието обичайно е причинено от различни фактори, включително стрес, напрежение, мигрена или други здравословни проблеми. Разнообразието от болкоуспокояващи лекарства, предлагани за възрастни, обхваща широк спектър от нужди, предлагайки облекчение от лека до силна болка и специализирани решения.

За различни типове главоболие

За различни типове, лечението се адаптира според конкретните нужди и симптоми, като се има предвид, че всяка форма изисква уникален подход:

  • за мигрена: специализираните продукти насочват облекчаването на интензитета и свързаните с мигрената симптоми като предлагат ефективно решение за тези моменти на нужда;
  • общо главоболие: широк спектър от болкоуспокояващи лекарства е на разположение за справяне с епизодични и хронични главоболия, осигурявайки облекчение и възможност за продължаване на ежедневните дейности;
  • невралгия: продуктите, предназначени за лечение на невралгия, се фокусират върху облекчаване на болката, причинена от заболявания на нервната система;
  • за тензионно главоболие: такъв тип продукти целенасочено облекчават напрежението и дискомфорта в мускулите на главата и шията, които са честа причина за този вид болка.

Защо да се доверите на galen.bg?

В онлайн аптека Galen.bg можете да откриете висококачествени продукти за здраве и красота на конкурентни цени. Ние осигуряваме бърза и сигурна доставка, съчетана с професионално обслужване. Сред нашия асортимент ще намерите и ефективни болкоуспокояващи, предлагайки решение за вашите здравословни предизвикателства.