Връщане и замяна

Пазарувайте спокойно и уверено в Galen.bg. Имате 14 дни тестов период, за да разберете дали избраният продукт е за Вас. Ако прецените - можете да ни го върнете или да го замените с друг.*

След като получим стоката и се убедим, че е в търговски вид ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по банкова сметка, в зависимост от Вашето желание. Ако нямате банкова сметка можем да Ви изпратим сумата с обратен наложен платеж по Спиди.

 

Как да върна продукт?

В рамките на 14 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг.

  1. Попълнете формуляра, прикрепен към Вашата фактура и се уверете, че продуктът отговаря на по-долу описаните условия за връщане.
  2. Свържете се с наш сътрудник, по телефон, в чат или по имейл, за да уговорим връшането на продукта.
  3. След като се уверим, че продуктът е в търговски вид, получавате парите си или поръчания нов продукт.

Транспортните разходи за връщане са за Ваша сметка.

Преди да върнете продукт, моля прочетете условията за връщане в тази страница.

 

 На какви условия трябва да отговаря продукта
Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

Продуктите закупени от Galen.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от доставката им, независимо дали са закупени на физическо или юридическо лице.

Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Всички прилежащи към тях продукти и аксесоари трябва да са налице.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Връщане на продукти, които са специално поръчани за Вас и не са част от продуктовия ни каталог, се договоря индивидуално според конкретния случай. Ако желаете да върнете такъв продукт, моля свържете се с нас.

Продуктът не трябва да бъде с активирана гаранция на сайта на производителя.

Продуктът трябва да бъде върнат със същите куриерски услуги, с които сте го получили.

Възстановяването на пълната сума важи само за неразопаковани продукти. Всички останали случаи подлежат на допълнителен коментар и могат да се върнат срещу частично възстановяване на сумата. Преоценяването на продуктите варира между 5 и 30% от стойността им.

 

*Правото на Клиентите на Galen.bg да връщат закупени онайн продукти в 14 дневен срок НЕ ВАЖИ ЗА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ.