Седмица на хомеопатията

Връщане и замяна

Пазарувайте спокойно и уверено в Galen.bg. Имате 14 дни тестов период, за да разберете дали избраният продукт е за Вас. Ако прецените - можете да ни го върнете или да го замените с друг.*

След като получим стоката и се убедим, че е в търговски вид ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по банкова сметка, в зависимост от Вашето желание.

Как да върна продукт?

В рамките на 14 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг.

1.1. Ако сте направили поръчка като регистрираният ПОТРЕБИТЕЛ следва да влезе в секция „Моите връщания” и след натискане на бутон „Ново връщане“, да направи избор на съответна поръчка и да попълни необходимите данни.

1.2. Ако сте направили поръчка като нерегистрираният ПОТРЕБИТЕЛ може да заявите връщане от следния линк: https://galen.bg/sales/guest/form, където трябва да попълните необходимата информация за извършване на връщането. Всички задължителни полета трябва да бъдат попълнени, след което да се натисне бутон „Изпрати заявка за връщане на поръчката“.
2. Потвърждение на заявката Ви за връщане ще бъде изпратено и на електронната Ви поща.
3. След одобрение на заявката за връщане, статусът й в секция „Връщане“ в профила на регистриран ПОТРЕБИТЕЛ ще се промени. Galen.bg изпраща автоматично съобщение за одобрение на заявката на електронната поща на ПОТРЕБИТЕЛЯ. След като се уверим, че продуктът е в търговски вид, получавате парите си или поръчания нов продукт.

Транспортните разходи за връщане са за Ваша сметка.

Преди да върнете продукт, моля прочетете условията за връщане в тази страница.

 

 На какви условия трябва да отговаря продукта
Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

Продуктите закупени от Galen.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от доставката им, независимо дали са закупени на физическо или юридическо лице.

Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Всички прилежащи към тях продукти и аксесоари трябва да са налице.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Връщане на продукти, които са специално поръчани за Вас и не са част от продуктовия ни каталог, се договоря индивидуално според конкретния случай. Ако желаете да върнете такъв продукт, моля свържете се с нас.

Продуктът не трябва да бъде с активирана гаранция на сайта на производителя.

Продуктът трябва да бъде върнат със същите куриерски услуги, с които сте го получили.

Възстановяването на пълната сума важи само за неразопаковани продукти. 

 

*Правото на Клиентите на Galen.bg да връщат закупени онайн продукти в 14 дневен срок НЕ ВАЖИ ЗА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ.