Лекарства при болки в кръста

Филтри

13 продукта

Fortex Омакс гел при болки в гърба, кръста, ставите, мускулите х 100 грама -15%отстъпка
Обикновена цена 10.59 лв. (-15%) Специална цена 9.00 лв.
Матсан Дойч крем за кости, стави и сухожилия 30 мл Doych
9.09 лв.
911 Мравчена киселина и Окопник Масажен гел-балсам 100 мл Tvins Tek
6.94 лв.
911 Ревмалгон Масажен гел за стави 100 мл Tvins Tek
7.42 лв.
911 Травмалгон Масажен гел-балсам при болка и оток в гърба 100 мл Tvins Tek
6.18 лв.
Матсан Дойч крем за кости, стави и сухожилия 40 мл Doych
12.25 лв.
Asam Krauterhof Масажен гел с черен оман (Зарасличе) 250 мл
6.35 лв.
Asam Krauterhof Масажен гел с дяволски нокът и евкалипт 500 мл
8.45 лв.
911 Окопник Масажен гел-балсам за тяло при болка и оток 100 мл Tvins Tek
7.53 лв.
Keltican Forte При болки в гърба, кръста и крайниците 20 капсули Trommsdorff
20.80 лв.
911 Живокост Гел-балсам при ставни заболявания 100 мл Tvins Tek
8.41 лв.
Капси 3 Capsaicin крем 40 гр Herba Flora
17.95 лв.
Swiss Energy Загряващ балсам 75 мл
17.55 лв.

Болките в кръста са често срещан проблем, който може значително да засегне ежедневието и комфорта. Причините за тях могат да бъдат различни, включително наранявания, наднормено тегло или хронични заболявания. В онлайн аптека galen.bg ще намерите разнообразие от лекарства, предназначени за облекчаване на болките в кръста.

Какви могат да бъдат причините за болки в кръста?

Болките в кръста са често срещан проблем, който може да бъде предизвикан от множество фактори, вариращи от ежедневни навици до специфични здравословни състояния. Разпознаването на конкретната причина е важно за избора на най-подходящите лекарства и терапии. Възможните причини включват:

  • физическо натоварване, особено при тежка физическа работа или вдигане на тежести;
  • неправилна стойка, особено при дълготрайно седене или стоене;
  • заседнал начин на живот и липса на достатъчно физическа активност, водещи до отслабване на мускулите на гърба;
  • дегенеративни промени на гръбначния стълб;
  • херния на дискове;
  • възпалителни процеси в гърба.

С какъв специалист да се консултирате при болки в кръста?

Ако изпитвате болки в кръста, консултацията със специалист е ключова за получаването на правилно лечение. Ортопедите са специалисти в диагностициране и лечение на заболявания на костите, ставите и мускулите, което включва и болките в кръста. Физиотерапевтите са други специалисти, които могат да помогнат, особено когато е необходима рехабилитация или специфични упражнения за укрепване на гръбначния стълб. Тези специалисти могат да препоръчат комбинация от лекарства, физиотерапия и промени в начина на живот, за подобряване на общото здраве и благосъстояние.

Какви лекарства за болки в кръста ще намерите в категорията?

Болките в кръста могат значително да намалят качеството на живот и да ограничат ежедневните дейности. За да се справите с този често срещан проблем, онлайн аптека galen.bg предлага разнообразие от лекарства, които са специално подбрани, за да облекчат болките и да подобрят Вашето състояние. В категорията ще откриете както лекарства за вътрешен прием, така и продукти за локално приложение, включително гелове и кремове.

За мазане

Продуктите за мазане, предлагани в galen.bg, са разработени с цел да предоставят бързо облекчение и да намалят възпалението в засегнатите области.

  • гелове: тези продукти се абсорбират бързо и осигуряват облекчаване на болката и възпалението;
  • кремове: с по-плътна текстура, те са идеални за масажиране на засегнатите области като по този начин помагат за релаксиране на мускулите и обезболяване.

Таблетки

Таблетките са важна част от лечението, предлагайки облекчение и действайки върху причините за дискомфорта и възпалението. Сред тях се намират аналгетици, които са ефективни за намаляване на умерена до силна болка и могат да бъдат използвани както при остри, така и при хронични заболявания. Противовъзпалителните средства намаляват възпалението и подуването, докато мускулните релаксанти помагат за облекчаване на мускулни спазми, често свързани с болки в кръста. Важно е да се консултирате с лекар за подбора на най-подходящите медикаменти за Вашата конкретна ситуация.

Защо да се доверите на онлайн аптека galen.bg?

Онлайн аптека galen.bg предлага широк асортимент от медикаменти, капсули и балсами на конкурентни цени. Сайтът предлага лесен и удобен начин за пазаруване, като осигурява бърза доставка до Вашата дом или офис на куриер.