Аптеки Гален
Аптеки Гален
Аптеки Гален са вече 25 години на българския пазар, за да служат на хората и да им помагат в пътят към един по-красив, по-здравословен и по-качествен начин на живот. Първата аптека Гален отваря врати през 1997 година, а от тогава до днес вече имаме 14 аптеки в градовете – София, Пловдив, Хасково, Харманли и Свиленград. Разполагаме със собствена логистика и персонал наброяващ над 200 човека, които се грижат за това да имаме повече от 1 000 000 удовлетворени и щастливи клиенти. Нашата иновативност и оригиналност ни дава лидерски позиции в търговията на дребно с лекарствени продукти и медицинска козметика. Мотото, което следваме вече десетки години е „Грижа за здравето, енергията и красотата.“ За нас здравето на нашите клиенти е приоритет и сме безкомпромисни в осигуряването на качествено обслужване и продукти. Професионализмът на всеки наш служител е резултат на образование, непрестанно обучение и висока мотивация. Ние не просто създаваме аптеки, а места, където получавате грижа с компетентност и внимание!

Как Аптеки Гален ти помага

За нас е важно нашите клиенти да са здрави и щастливи. Всеки един клиент е ценен за нас, а приоритет е неговото здраве.

С наша помощ можете да се справите с неразположенията и здравословните проблеми и да бъдете силни и здрави отново.

Козметичните продукти, които можете да намерите при нас са с богато разнообразие – различни марки, ценови клас и високо качество, защото за нас е важно да удовлетворим желанията и търсенията на нашите клиенти.

Цените в Гален са такива, че да може всеки един наш клиент да си позволи необходимото, за да се радва на здрав, щастлив и спокоен живот.

Социална отговорност
Социална отговорност
Ние имаме социална отговорност, както към нашите клиенти, така и към нашия персонал. Мисията ни е да помагаме на хората в грижата за тяхното здраве и опитът ни показва, че това е възможно, когато сме отдадени и отговорни към дейността ни. Нашият екип е от млади и ерудирани хора, за които не спираме да се грижим, защото най-ценният ресурс е човешкият. Екипите ни посещават обучения, осъвременяват постоянно своите знания и са на ясно с най-новите тенденции и проучвания в бранша. По този начин те могат да консултират, дадат адекватен здравен съвет и качествено обслужване. В социален аспект не сме безучастни и сме направили редица дарения под формата на финансови средства и медицински консумативи в болници, домове за възрастни хора и детски домове.

 

 Какво получавате в Galen.bg:

100% гарантиран произход работим само с официалните дистрибутори за страната и всички продукти са с гарантирано качество и произход.

Безплатна доставка Доставката на всички продукти над 50 лв. за цялата страна е безплатна!

Експертна информация за предлаганите продукти Дипломирани фармацефти отговарят на нашия чат и можете да получите експертна консултация за продуктите, които желаете да закупите.

Различни начини на плащане Можете да платите директно на куриера, по банков път или с кредитна карта Mastercard, Visa или Maestro. Начини на плащане - тук можете да получите детайлна информация относно начините на плащане.

14 дни право на връщане* Пазарувайте спокойно и уверено, ако не харесате закупения продукт, можете да го замените или върнете за ваша сметка в срок от 14 дни от закупуването му. За нас е важно да останете доволни от покупката си! * Не важи за следните продукти: Лекарствени продукти Вижте пълните ни Условия за връщане и замяна

Бърза и сигурна доставка До 24 часа закупеният продукт ще бъде при Вас. За да бъдете спокойни, че получавате това, което сте поръчали, имате възможността да разопаковате продукта в момента на получаването му. Вижте детайлна информация за доставката и начините на плащане.