Аптеки Гален
Аптеки Гален
Аптеки Гален са с вас от 25 години, за да се грижат за вас, да ви помагат по пътя към един красив, здравословен и качествен живот. Първата Аптека Гален отваря врати през 1997 г. в гр. Хасково, като днес аптеките са 14 – в София, Пловдив, Хасково, Харманли, Свиленград. Разполагаме със собствен логистичен център, онлайн аптека, а екипът ни включва над 200 професионалисти в различни области. Така с общи усилия ежедневно носим удовлетворение на хилядите ни клиенти до всяко място в страната. С новаторско мислене и оригинални идеи ние от години заемаме една от лидерските позиции на пазара. Мотото, което ни води по пътя на успеха от самото начало, е Грижа за вашите здраве, енергия, красота, а мисията ни е да ви ги осигуряваме ежедневно. Безкомпромисни сме в качеството на нашето обслужване и качеството на продуктите, които ви предлагаме. Професионализмът и компетентността на всеки един от екипа ни са гарантирани от високо образование и постоянни обучения, обединени от стремежа да ви помагаме. В Аптеки Гален ние осигуряваме място, където намирате грижа, съвет, успокоение и удовлетворение.

Как Аптеки Гален се грижат за вас

Здравето и удовлетворението ви са наш основен приоритет и ежедневно ви помагаме в справянето с всеки здравен казус.

Ден след ден се стремим да ви осигуряваме жизненост, тонус, енергия, за да се радвате на живота и постигате вашите цели.

Предлагаме богато разнообразие от висококачествена козметика и последните иновации от световни и наши марки.

Осигуряваме ви всичко това на възможно най-ниска цена, грижейки се за вашите здраве, щастие и спокойствие.

Социална отговорност
Социална отговорност
За да изпълняваме успешно нашата мисия, е важно всеки от екипа на Аптеки Гален да подхожда с отдаденост и отговорност към вас. Затова редовно посещаваме обучения, и актуализираме знанията си, запознаваме се с най-новите тенденции и проучвания в областта. Това ни дава всичко необходимо, за да отговаряме адекватно на въпросите ви, да ви предоставяме компетентна и уверена консултация винаги когато имате нужда. В същото време се грижим за обществото с постоянни дарения за болници, домове за възрастни хора и деца, за приюти с бездомни животни.

 

 Какво получавате в galen.bg:

100% гарантиран произход Работим с официалните дистрибутори за страната и предлаганите от нас марки и продукти в galen.bg са с гарантирани качество и произход.

Безплатна доставка Доставката на всяка поръчка на стойност над 49,99 лв. е напълно безплатна за цялата страна.

Експертна информация Винаги получавате експертна информация от нашите фармацевти и консултации за продуктите, които ви интересуват.

Начини на плащане Предлагаме ви различни начини на плащане: наложен платеж, по банков път, с кредитна/дебитна карта Mastercard, Visa или Maestro.

14 дни право на връщане В galen.bg пазарувате спокойно и уверено. Можете да замените или върнете поръчаното в срок от 14 дни след закупуването му. Вижте пълните Условия за връщане и замяна.

Бърза и сигурна доставка Доставяме до 24 часа до всяко място в страната и сме винаги на разположение за вашите отзиви. Вижте пълната информация относно Условията за доставка.