Хомеопатия за шум в ушите

Филтри

6 продукта

Boiron Sulfur Сулфур 30 СН
5.05 лв.
Boiron Kalium muriaticum Калиум муриатикум 9 СН
5.05 лв.
Boiron Sulfur Сулфур 9 СН
5.05 лв.
Boiron Sulfur Сулфур 15 СН
5.05 лв.
Boiron Sanguinaria canadensis Сангуинариа канаденсис 9 СН
5.05 лв.
Boiron Sanguinaria canadensis Сангуинариа канаденсис 15 СН
5.05 лв.

Открийте ефективно облекчение на шума в ушите с хомеопатични решения, предлагани в онлайн аптека Galen.bg. Нашата селекция от продукти е специално подбрана, за да предложи безопасни и нежни методи за справяне с това често срещано неразположение.

Как хомеопатията помага при състоянието на шум в ушите?

Хомеопатията предоставя нежен, но ефективен подход за справяне с шума в ушите, разчитайки на принципите на индивидуалност и цялостно лечение. Тя предлага значително облекчение, като адресира както физическите, така и емоционалните аспекти на състоянието. Ето как:

 • монопрепарати – те съдържат една активна съставка, подбрана въз основа на симптомите и индивидуалните нужди на пациента. Така например, ако шумът в ушите е придружен от чувство на подуване на корема или дискомфорт, може да бъде избран специфичен препарат, който адресира тези симптоми;
 • разреждане – различните степени на разреждане са например 9 CH, 15 CH и 30 CH, като всяка има свое специфично приложение:
  9 CH – идеална за ситуации, когато се лекуват локални симптоми;
  15 CH – препоръчва се, когато симптомите са по-общи или когато състоянието е в хронична фаза, като по този начин подпомага дългосрочното възстановяване;
  30 CH – използва се за трайни хронични състояния, при които се изисква цялостно лечение, насочено към фундаменталното възстановяване на вътрешния баланс.
 • индивидуален подход – в хомеопатията голямо внимание се обръща на индивидуалните прояви и реакции, като по този начин се избира най-подходящият препарат за всеки конкретен случай на шум в ушите.

Защо да се доверите на онлайн аптека Galen.bg?

Избирайки Galen.bg за вашата хомеопатична терапия при шум в ушите, вие залагате на:

 • висококачествени препарати за хомеопатия, отговарящи на строги стандарти за качество и ефективност;
 • разнообразие от продукти, които са специално подбрани, за да отговорят на широк спектър от оплаквания свързани с шум в ушите;
 • конкурентни цени, които правят хомеопатията достъпна за всеки;
 • удобството да поръчате всичко необходимо от уюта на собствения си дом, като същевременно разполагате с богата информация за всеки продукт.

Не позволявайте на шума в ушите да нарушава вашето ежедневие и качество на живот. Погрижете се за своето здраве по естествен и безопасен начин с хомеопатичните решения от онлайн аптека Galen.bg.