Доставка

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

Цена на доставка

Сума на поръчка

Тегло

Цена с ДДС за доставка

Покупка на стойност над 60 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 2 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 180 лв. с ДДС

До 5 кг.

Безплатна

под 60 лв.

До 1 кг.

3.60 лв.

под 100 лв.

над 1 кг. до 2 кг.

6.00 лв.

под 180 лв.

над 2 кг. до 5 кг.

7.00 лв.

 

над 5 кг. до 10 кг.

11.00 лв.

 

над 10 кг. до 20 кг.

13.00 лв.

 

над 20кг. до 30 кг. 

17.00 лв.

 

над 30 кг.

 

20.00 лв.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни. /не важи при натоварени кампании/ * **

* Поръчки направени до 14:00ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на следващия работен ден.

** Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките до 2 работни дни

Възможни са изключения при специални поръчки и недостатъчна наличност на заявените продукти, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни, като клиентът се уведомява от служител на Galen.bg за забавянето чрез обаждане по телефона, SMS или имейл. Galen.bg не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.

Ако куриерът не ви намери на адрес и не може да се свърже с Вас, пратката ще бъде върната в офис на куриера до поискване. Поръчките до офис на Speedy (или върнати до поискване в офис на куриера) трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател без да дължите разноски за това и без да имате право на обезщетение.

Вашата поръчка ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи – договор за продажба в стандартно съдържание, което съставлява и потвърждение за направените заявки. Когато куриерът Ви я достави, можете да я проверите, за да се убедите, че всичко е наред. Лекарствени продукти не подлежат на връщане.