Корейска козметика за коса

Филтри

9 продукта

Kundal Honey & Macadamia Shampoo Cherry Blossom Шампоан с мед, макадамия и аромат череша 500 мл
22.95 лв.
Kundal Honey & Macadamia Shampoo White Musk Шампоан с мед, макадамия и аромат бял мускус 500 мл
22.95 лв.
Kundal Honey & Macadamia Shampoo Pink Grapefruit Шампоан с мед, макадамия и аромат розов грейпфрут 500 мл
22.95 лв.
Kundal Honey & Macadamia Treatment White Musk Балсам с мед, макадамия и аромат бял мускус 500 мл
22.95 лв.
Kundal Honey & Macadamia Treatment Pink Grapefruit Балсам с мед, макадамия и аромат розов грейпфрут 500 мл
23.39 лв.
Kundal Head Spa & Scalp Care Tonic Тоник за скалп против косопад 100 мл
26.75 лв.
Kundal Macadamia Ultra Serum Cherry Blossom Серум за коса с макадамия и аромат череша 100 мл
23.39 лв.
Kundal Macadamia Ultra Serum Pink Grapefruit Серум за коса с макадамия и аромат розов грейпфрут 100 мл
23.39 лв.
Kundal Macadamia Ultra Serum White Musk Серум за коса с макадамия и аромат бял мускус 100 мл
23.39 лв.

Днес хит на козметичния пазар е козметиката с произход от далечна Корея. Дами от Европа, а и от други кътчета по света винаги са мечтали за съвършенството на корейките, за лъскавите им, силни и дълги коси. С помощта на корейската козметика, която вече се открива лесно и тук - в България, придобиването на така перфектна прическа се оказва лесно и достъпно за всекиго.

Какви видове корейска козметика за коса ще откриете в galen.bg?

В онлайн Аптека Гален ще намерите богато разнообразие от корейска козметика за коса. Сред предложенията ни са висококачествени:

  • шампоани;
  • серуми;
  • балсами;
  • средства против косопад.

В следващите редове ще разгледаме с подробности всички тях, всички способи, с които да се сдобиете със съвършена коса. Ще споменем най-характерните им съставки, както и с какви свойства разполагат.

Шампоани за коса

Шампоаните в категорията се отличават със своите формули с висококачествени и до голяма степен натурални съставки. Сред тях са мед, масло от макадамия, бял мускус. Освен красива и здрава коса те оставят след себе си и омайващи аромати. Помагат за бързото и лесно възстановяване на косъма, за изглаждането му.

Резултатът е пленителна и замайваща с блясък прическа. Важно е и да отбележим, че тези така обичани от стотици потребители шампоани са подходящи за абсолютно всеки тип коса. Те не водят до утежняване или други нежелани странични ефекти. 

Серуми за коса

Серумите са задължителна стъпка от постигането на корейското съвършенство. Ключова съставка и тук е маслото от макадамия, като ароматите им предоставят разнообразие за различните вкусове - на сладка череша, на деликатен бял мускус, на свеж грейпфрут.

Всички те осигуряват дълбока хидратация и подхранване, като в същото време предпазват от вредното действие на уреди като сешоар, преса, маша. Придават нежен блясък на косъма и спомагат за по-доброто му стилизиране.

Сред серумите ни ще откриете подходящи за различни типове коса като например:

  • суха;
  • боядисана;
  • изтощена.

Балсами за коса

Като повечето други балсами и корейските придават мекота на косъма, улесняват разресването и допълват действието на шампоана. В нашата палитра с този вид козметика ще откриете разнообразие от аромати и удобни разфасовки с лесни за употреба дозатори. Добре е да споменем и че балсамите от категорията не утежняват косата, те са в състояние да я направят само още по-приказно красива.

Корейска козметика срещу косопад

В онлайн аптека galen.bg ще намерите висококачествени и ефективни средства против косопад. Те са основно под формата на лечебен тоник. Той успокоява скалпа, облекчава раздразненията и сърбежа, заздравява космените фоликули и намалява опадането на коса. В същото време я прави по-силна и устойчива и стимулира растежа на нова.

Защо да се доверите на корейската козметика за коса?

Корейската козметика за глава съчетава традиционни корейски съставки и иновативни съвременни технологии. Тя е в състояние да разгърне естествената Ви красота бързо и ефективно. За целта дори не се налага да влагате много средства. Тя е не само качествена, а и достъпна.

Защо да поръчате от онлайн аптека galen.bg?

При нас Ви очаква висококачествена козметика, характеризираща се с безопасност и ефикасност. Предлагаме Ви продукти единствено от утвърдени и доказали своята експертност марки. С тяхна помощ се грижим не само за красотата, а и за Вашето отлично здраве.

Освен това в онлайн Аптека Гален ще намерите подробно описание на всяко козметично средство. Ще откриете информация за отделните съставки, за действията и начина на употреба. В същото време, ако Ви възникнат допълнителни въпроси, можете да се консултирате с нашите опитни специалисти по телефона, в социалните мрежи и по имейл.

Поръчайте козметика от Корея на ниска цена от онлайн аптека galen.bg още сега и засияйте като звезда!