Tears Naturale II Тиърс натурале II Колир капки за очи 15 мл Alcon

В наличност

Арт. № 3174
  • За успокояване на сухи и раздразнени очи
  • Намаляват сърбежа и зачервяването на очите
  • Предпазва от неприятните външни влияния
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Tears Naturale II Lubricant Eye Drops Alcon са капки за успокояване на сухи и раздразнени очи, известни още като "изкуствени сълзи". Прилагат се при изявена сухота, съпроводена с  намалена слъзна секреция. Тиърс натурале II Колир капки за очи Алкон създават защитен филм, успокояват сърбежа и намаляват зачервяването на очите. Предпазва от умората и неприятните последствия от излагане на слънце, вятър, прах, пушек, климатични инсталации и продължителна работа с компютър.

Alcon е компания, основана през 1945 г. във Форт Уърт, Тексас, САЩ. Алкон стартира като малка аптека във Форт Уърт и е кръстена на своите основатели, фармацевтите Робърт Александър и Уилям Конър. Конър и Александър се съсредоточват върху стерилните офталмологични продукти. Продуктовата линия на Alcon се разширява от фармацевтичнaта до хирургическата арена. Днес Алкон осъществява дейност в 75 държави, а продукти й се продават в над 180 страни.

Производител:Alcon Laboratories (UK) Ltd., Обединено кралство.

Повече информация
Марка Alcon
Лечение/профилактика Сухи и зачервени очи , Уморени очи
За кого Възрастни
Тип продукт Капки
Състав

Активни съставки: декстрин 70 и хипромелоза. Един мл от разтвора съдържа lmg декстран 70 и 3 mg хипромелоза.

Други съставки: поликватернум-1 (POLYQUAD), боракс (Е285), натриев хлорид, калиев хлорид (Е508) и пречистена вода. Добавени са много малки количества хлороводородна киселина и/или натриев хидроксид за поддържане на нормално киселинно ниво.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

По 1-2 капки в конюнктивния сак на засегнатото око(очи) толкова пъти, колкото е необходимо през деня, за облекчаване на симптомите на сухота или дразнене в окото.

Възрастни над 18 години.

He прилагайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки.
При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.
Ако почувствате главоболие, болка в окото, промени в зрението, дразнене в окото, продължително зачервяване, или ако състоянието се влошава или не се променя в продължение на повече от 3 дни, незабавно прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.
Възможно е непосредствено след поставянето на капките да се появи краткотрайно замъгляване на зрението. Вие трябва да изчакате докато зрението Ви се проясни и едва тогава да шофирате или да работите с машини.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Tears Naturale II Тиърс натурале II Колир капки за очи 15 мл Alcon
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също