Автоматичен апарат за кръвно B.Well MED-55

В наличност
Арт. №
79917
Тегло
0.600 кг.
  • Бързо и прецизно измерване на кръвното налягане
  • Осигурява усъвършенствана точност, благодарение на технологията за тройна проверка
  • Разполага с памет за двама потребители
  • Изключително удобен за употреба 
  • Гарантирано качество и надеждност
Обикновена цена 97.89 лв. (-7%) Специална цена 91.04 лв.
Към продукта

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на B.Well MED-55 осигурява усъвършенствана точност на измерването.
Показателите на налягането могат да зависят от вълнение, умора и наличието на аритмия. Затова лекарите препоръчват да правите поне 2 измервания и да изчислявате средноаритметичната стойност. Технологията за тройна проверка е създадена в съответствие с препоръките на Световната здравна организация за контролиране на кръвното налягане.

Режим за тройна проверка:

- Три последователни измервания в автоматичния режим
- Анализ на данните от измерването на база специален алгоритъм
- Увеличен капацитет за изчисляване на кръвното налягане
- Където е необходимо, устройството автоматично извършва и четвърто, допълнително измерване
- Експертна точност в резултатите от измерване на налягането

Автоматичният апарат за кръвно налягане MED-55 на B.Well е модерно устройство с единствени по рода си технологии. Апаратът за кръвно налягане MED-55 осигурява усъвършенствана точност, благодарение на технологията за тройна проверка. В режим на тройна проверка апаратът автоматично извършва три последователни измервания и анализира резултатите чрез специален алгоритъм. Кръвното налягане се променя постоянно и резултат, определен по този начин е по-надежден, отколкото един, получен чрез еднократно измерване. Можете да изберете между режима за тройна проверка с три измервания и режима с еднократно измерване. Благодарение на подсветката на дисплея с цветове като на светофар, можете незабавно да разберете нивото на измереното налягане. Цветната подсветка на дисплея (зелено, жълто или червено) показва нивото на кръвното налягане. Иновативната технология Intellect Active позволява точно, бързо и внимателно измерване. Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане MED-55 извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета. Апаратът за измерване на кръвно налягане се захранва от стандартен Micro USB адаптер или четири батерии ААА. За да работите с MED-55, можете да използвате сертифициран адаптер от вашия телефон или таблет. MED-55 разполага с памет за двама потребители, 60 измервания за всеки, с посочени дата и час. Има два дневника с измервания, които винаги са под ръка. В допълнение MED-55 разполага с режим „Гост“: в този режим апаратът за измерване на кръвно налягане не запаметява резултати от измерването. Друго лице може да използва апарата MED-55 за измерване на налягане, като само вашите запазени резултати ще останат в паметта. Моделът MED-55 разполага със специална функция за проверка на позицията на маншета. Точността на измерването зависи не само от надеждния апарат за измерване на кръвно налягане, но и от правилното поставяне на маншета и техниката на измерване. Апаратът за измерване на кръвно налягане на B.Well ще потвърди дали маншетът е поставен правилно и ще изпише грешки. Маншетът на B.Well е с анатомична ветрилообразна форма за плътно прилягане и точно измерване. Маншетът на B.Well се поставя лесно без чужда помощ. Универсалният маншет с размер M-L за обиколка в горната част на ръката от 22–42 см е подходящ за хора с различни конструкции на тялото. MED-55 е най-модерният и технологично усъвършенстван апарат за измерване на кръвно налягане на B.Well. Технологията с тройна проверка дава възможност за резултати, точни като в лекарския кабинет. Дисплеят, светещ в цветове като на светофар, показва нивото на измерените резултати, а Intellect Active осигурява бързо и надеждно измерване. Стилният и компактен корпус и големият дисплей правят апарата за измерване на кръвно налягане изключително удобен за употреба.

B.Well е сред най-конкурентните марки в Европа, която Ви предоставя продукти с безкомпромисно качество, издръжливост и безопасност, които са на достъпни цени. Марката е създадена през 2003 година от група специалисти в областта на медицината, като Ви уверява в професионално отношение и предлагане на успешни, и иновативни продукти. B.Well означава достъпно качество за всеки и всеки дом, марка даряваща здраве.

Производител: B.Well, Швейцария.

 

Към продукта
Повече информация
Марка B.Well
За кого Цялото семейство
Част от тялото Предмишница
Размер на маншета M-L
Връзка с компютър USB кабел
Към продукта

Калъф
Инструкции за употреба
Апарат за измерване на кръвно налягане
Гаранционен сертификат
Mаншет

Към продукта

Прочетете и спазвайте инструкциите за употреба на производителя.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Автоматичен апарат за кръвно B.Well MED-55
Автоматичен апарат за кръвно B.Well MED-55
Още от тази марка
Може да харесате също