Astarte за баланса на чревната и вагинална микрофлора х14 капсули Montavit

Astarte за баланса на чревната и вагинална микрофлора х14 капсули Montavit

В наличност

Арт. № 78537
  • Съдържа четири щама млечнокисели бактерии
  • За възстановяване и поддържане на нормален баланс на вагиналната флора и предотвратяване на дисбаланс
  • За поддържане на нормалното функциониране на урогениталната система
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Astarte е хранителна добавка, съдържаща четири щама млечнокисели бактерии, предназначена за възстановяване и поддържане на нормален баланс на вагиналната флора и предотвратяване на дисбаланс.

Астарте допринася за възстановяване и поддържане на баланса на чревната и вагинална микрофлора, като по този начин се поддържа нормалното функциониране на урогениталната система.

Вагиналната екосистема се състои от популация, съдържаща предимно млечно кисели бактерии (лактобацили), които допринасят за поддържане на правилния баланс на тази екосистема, чрез запазване на физиологично pH между 3.8 и 4.5. Нормално, вагиналната микрофлора инхибира растежа на патогенни микроорганизми чрез различни механизми, като например производство на органични киселини и по-специално на млечна киселина, на бактериоцини и на водороден пероксид. 

Лактобацилите са от съществено значение за здравословното поддържане на вагиналната микрофлора и за нормалното функциониране на урогениталната система. При определени обстоятелства лактобацилите могат да липсват и това да доведе  до неприятни прояви, като вагинално течение, сърбеж, болка и парене. Чревният тракт функционира като резервоар за вагиналните лактобацили, затова приемането на лактобацили през устата спомага за поддържане на нормалната вагинална микрофлора и за предотвратяване на функционални смущения в урогениталната система.

Също така е известно, че вагиналната микрофлора се поддържа здрава чрез определен физиологичен състав на лактобацилите. Поради тази причина е разработен балансиран състав от вагинални лактобацили, подобен на физиологичния, който се приема през устата като хранителна добавка, за да се подпомогне възстановяването на вагиналната микрофлора.

Международният бизнес на Монтавит е свързан с производството на лекарства и продукти, свързани със здравето. Движещата сила на компанията са потребностите на клиентите. Мontavit е представена на четири континента чрез своите продукти в над 50 страни по целия свят, като името „Монтавит” се свързва с планини (mountain) , живот (-vit) и е представено картинно в логото на компанията.

Притежател на разрешението за употреба и производител
Pharmazeutishe Fabrik Montavit Ges.m.b.H., 6060 Absam, Austria

Повече информация
Марка Montavit
За кого Възрастни
Тип продукт Капсули
Състав

Състав: Бактерии, произвеждащи млечна киселина: (L. crispatus, L. rhamnosus, L. gasseri, L. jensenii),
пребиотичен агент: фруктоолигозахариди, покриващи агенти: растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза, Е 171), пълнител: царевично нишесте, антистатични агенти: растителен магнезиев стеарат, силициев
диоксид.

Средно съдържание / на капсула - L. crispatus LBV88-1 милиарда cfu,
L. rhamnosus LBV96-1 милиарда cfu, L. gasseri LBV150-0,3 милиарда cfu, L. jensenii LBV116-0,2 милиарда cfu.
Една капсула съдържа не по-малко от 2,5 милиарда единици, образуващи колонии (cfu) живи клетки от млечнокисели бактерии. Тази стойност е гарантирана до датата на срока на годност при неотворен продукт.

Начин на употреба

За перорално приложение.

По 2 капсули на ден, приемани за предпочитане преди храна с чаша вода или друга течност.

За правилното използване на продукта е препоръчително да следвате съветите на лекаря.

Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не съдържа лактоза, глутен, соя и други потенциално алергенни съставки.

Продуктът съдържа живи млечнокисели бактерии, чувствителни към топлина; съхранявайте продукта далеч от влажност, при температура
не по-висока от 25 ° C.

Мнения

Потребителски мнения

Рейтинг
-
Оценен от Васи
Чувствам се много по-добре, откакто го пия, неприятните усещания вече ги няма. Предписа ми го гинеколожката, като каза, че ако ми хареса, да продължа по-дълго да го взимам, е, хареса ми!

1 продукт

на страница
Оставете вашето мнение
Оценявате: Astarte за баланса на чревната и вагинална микрофлора х14 капсули Montavit
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също