Bach Rescue Night Капки при безсъние и тревожност х20 мл Nelsons

В наличност
Арт. №
64057
Тегло
0.030 кг.
  • При неспокоен сън
  • При объркани и натрапчиви мисли или емоционална превъзбуда
  • При деца със страх да заспят сами: при комбинация с моноесенция от трепетлика 
  • За подобряване на концентрацията: преди или по време на изпити, важни служебни задачи, или други ситуации изискващи добра концентрация
3155 лв.

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Bach Rescuе Night Tropfen е хомеопатичен продукт под формата на капки, съдържащ мощен комплекс от билкови екстракти с доказано действие, който се прилага при проблеми със съня и тревожност, която е често срещан проблем в резултат на: емоционална възбуда, натрапчиви или объркани мисли и др. Бах Рескю Найт перорални капки действат успокояващо не само за съня, но могат да се приемат за подобряване на концентрацията през деня, подходящи за употреба преди и по време на изпит. Съдържа комплекс от билкови екстракти, които осигурява лесно и бързо заспиване, поддържат дълбок и качествен сън. Този продукт е създаден по оригиналната рецепта на д-р Бах от 5 цветни есенции - скална роза, повет, слабонога, джанка, витлеемска звезда, в допълнение с цветна есенция от див кестен. В случай, че дозата, която сте приели преди сън не е била достатъчна за максимален ефект, може да използвате нова доза. Не води до успиване, с усещане за бодрост след събуждане. Без странични ефекти и лекарствени взаимодействия. Приложими при деца и бременни.
RESCUE® действа бързо и ефикасно – в рамките на 5-10 минути. Може да се комбинира с всички известни медикаментозни и алтернативни терапии. Той е с универсален ефект, благодарение на комбинацията от цветни есенции.

  • RESCUE не замества медицинското лечение за първа помощ!
  • RESCUE не замества същинското лечение с Цветята на д-р Бах
  • RESCUE често се приема като допълнение към редовната терапия с Цветята на д-р Бах
  • RESCUE се взема при определени поводи, а не като продължителна терапия. Някои хора имат нужда от него по-често в сравнение с други
  • RESCUE може да се прилага и при растения и животни

Днес, повече от 150 години след създаването си, Nelsons® е най-старият производител на хомеопатични лекарства в Европа и най-големият във Великобритания. Нелсънс развива износ на продукти в целия свят и има филиали в Бостън, САЩ и Хамбург, Германия. От 1990 г. Нелсонс поемат отговорността както за бутилирането на оригиналните моно-есенции, така и за производството на единствената, завещана ни оригинална рецепта на д-р Бах – тази на универсалната комбинация за спешна помощ RESCUE®. В България продуктите на фирмата се дистрибутират от Ведра Интернешънъл АД. 

Производител: Nelson, Великобритания.

Дистрибутор: Vedra International.

Към продукта
Повече информация
Марка Nelsons
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Капки
Лечение/профилактика на: Нервно напрежение и стрес, Стрес, Сън и безсъние
Към продукта

Bach Rescuе Night Tropfen съдържа: глицерин, вода, цветни есенции (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatients glanduliferra, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum).

Към продукта

Поставете 4 капки в малко количество вода, приблизително 100 ml. Действието настъпва след 15 до 20 минути, ако легнете в леглото. В повечето случаи това е достатъчно за гарантиране на спокоен и пълноценен сън без прекъсвания.

За концентрация:  за подобряване на концентрацията може да приемете капките през деня, действието им успокоява мислите, в резултат подобрява концентрацията. За по-добър ефект може да се добавят и 2 капки моноесенция от габър.

Проблемен сън на деца: за деца, които се страхуват да заспят сами, подходяща комбинация с моноесенция от трепетлика.

Спазвайте указанията за употреба.
Не използвайте след изтичане срока на годност на продукта.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Bach Rescue Night Капки при безсъние и тревожност х20 мл Nelsons
Вашата оценка
Bach Rescue Night Капки при безсъние и тревожност х20 мл Nelsons
Bach Rescue Night Капки при безсъние и тревожност х20 мл Nelsons