Bactigras Превръзка за рани 10х10 см х1 бр Smith&Nephew

В наличност
Арт. №
13083
Тегло
0.080 кг.
  • Превръзка с 0,5 % хлорхексидин ацетат

  • За предотвратяване на инфектиране

  • Прилагат се при изгаряния, лацерация, абразио и др.

1.36 лв.
Към продукта

Bactigras Smith & Nephew е висококачествена превръзка от тюл от ленени влакна, с 0,5 % хлорхексидин ацетат (ВР). Тя е импрегнирана с бял парафин. Функционира като мрежеста преграда между повърхността на раната и вторичната превръзка, като същевременно позволява ексудата (възпалителна течност) да бъде абсорбирана от вторичната превръзка. Хлорхексидин-ацетатът е антисептик, освобождаващ се бавно от Бактиграс, осигурявайки продължително действие срещу грам положителни и грам отрицателни бактерии. Бактиграс Превръзка за рани 10х10 см СмитЕндНефю са предназначени за използване като псомагателно средство при локално лечение на различни наранявания с риск от инфектиране, както и при вече инфектирани рани. Прилагат се при изгаряния, лацерация, абразио, донорски участъци и други наранявания със загуба на кожа.

Smith&Nephew е британска мултинационална компания със седалище в Уотфорд, Англия. СмитЕндНефю е специаизирана в производството на медицинско оборудване, продукти за лечение на рани, за артроскопия, за травми и клинична терапия и продукти за ортопедична реконструкция.

Производител: Smith&Nephew, Великобритания.

Към продукта
Повече информация
Марка Smith & Nephew
Размер 10 см х 10 см
За кого Възрастни
Тип продукт Медицинска превръзка
Към продукта

Лен, бял парафин, 0,5 % хлорхексидин ацетат.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Към продукта

Почистете раната с физиологичен разтвор.
Отстранете предпазната хартия и поставете.

Сваляне на превръзката: Бактиграс може да остане, когато вторичната превръзка е сменена. Честотата на смяна варира от веднъж дневно до два пъти седмично.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Bactigras Превръзка за рани 10х10 см х1 бр Smith&Nephew
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Bactigras Превръзка за рани 10х10 см х1 бр Smith&Nephew
Bactigras Превръзка за рани 10х10 см х1 бр Smith&Nephew