Билек Чай Медицинска Ружа корен 50 гр

Изчерпан
Арт. №
4507
Тегло
0.075 кг.
  • Облекчава симптоми на кашлица, задух и пресипнал глас
  • Има благоприятно въздействие при дисфункция на стомаха, червата и диария
  • Помага при възпаление на бъбреците и пикочния мехур, както и при бяло течение
1.92 лв.
Към продукта

Билек Чай Медицинска Ружа корен съдържа 100% чисти висококачествени билки( Althaeae radix) и облекчава симптоми на кашлица, задух и пресипнал глас. Има благоприятно въздействие при дисфункция на стомаха, червата и диария. Билек Чай Медицинска Ружа корен помага при възпаление на бъбреците и пикочния мехур, както и при бяло течение.

Билек е българска фирма с изградена традиция в производството на билки с високо качество. Тя предлага широка гама билки от култивирани и диворастящи лечебни растения, които са събирани и третирани в съответствие с европейските стандарти и с грижа за въздействието върху околната среда. Компанията има трайно присъствие на родния пазар и е сред предпочитаните избори за хората, които се вълнуват от здравето си и ценят традиционните български билки.

Към продукта
Повече информация
Марка Билек
Лечение/профилактика на: Суха кашлица, Влажна кашлица, Комбинирана кашлица, Гастрит и язва, Камъни в бъбреците, Киселини и рефлукс при възрастни, Подут корем и газове при възрастни
Към продукта

Сухи корени от Медицинска ружа ( Althaeae radix) – 100%.

Към продукта

Запарете 1 чаена лъжичка нарязани корени от Медицинска ружа в 200 ml кипяща вода 30 минути при стайна температура. Прецедете през марля. Трайността на запарката е 12 часа, при условие че се съхранява в хладилник при температура 20-80С без да замръзва.Пийте от прецедената запарка по 60 ml 3 пъти дневно преди ядене.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Билек Чай Медицинска Ружа корен 50 гр
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Билек Чай Медицинска Ружа корен 50 гр
Билек Чай Медицинска Ружа корен 50 гр