Bionorica Мастодинон при климактериум и предменструален синдром х60 таблетки

В наличност
Арт. №
2468
12.15 лв.
Към продукта

Bionorica Мастодинон е лекарствен продукт без лекарско предписание, подходящ за прием от жени при наличие на симптоми на предменструален синдром като психическа лабилност, напрегантост на гърдите, главоболие и други. Продукта оказва благоприятен ефект при нарушения на менструалния цикъл и при мастопатия. Мастодинон има допаминергично действие, в резултат на което се намалява производството на пролактин в задния дял на хипофизата. Това противодейства на патологичните пролиферативни процеси в млечната жлеза, стимулирани от повишените пролактинови нива. Хомеопатичния продукт може да се използва самостоятелно или да се включи в комплекса от терапевтични мерки за овладяване на менструалните нарушения и предменструалния синдром при жени в случаи на: смущения в менструалния цикъл и/или безплодие, дължащи се на недостатъчност на жълтото тяло; оплаквания при менструация (пременструален синдром) като напрегнатос и болки в гърдите, психична лабилност, запек, отоци, главоболие/мигрена; фиброкистозна мастопатия.

Внимание:

  • Преди употреба прочетете внимателно на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
  • Кратката характеристика на продукта можете да намерите .
  • Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  • Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
  • Не използвайте след изтичане срока на годност.
Към продукта
Повече информация
Марка Bionorica
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Лечение/профилактика на: Пародонтоза/кървящи венци, Детоксикация, Мастопатия и миоми на гърдите, Отделителна система, Пареза/Парализа, Подагра, Подсичане, Зарастване на рани и изгаряния, Ревматизъм
Към продукта

СЪСТАВ: Една таблетка съдържа: Agnus castus 162.0mg, Caulophyllum thalictroides D 4 81.0mg, Cyclamen D4 81.0mg, Ignatia D 6 81.0mg, Iris D 2 162.0mg, Lilium tigrinum D 3 81.0mg. Хомеопатичен лекарствен продукт с приложение в гинекологията.

 

Към продукта

ПОКАЗАНИЯ: За лечение при жени в случаи на:

- смущения в менструалния цикъл и/или безплодие, дължащи се на недостатъчност на жълтото тяло;

- оплаквания при менструация (предменструален синдром) като напрегнатост и болки в гърдите, психична лабилност, запек, отоци, главоболие/мигрена;

- фиброкистозна мастопатия;

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 таблетка 2 пъти дневно с малко течност. Мастодинон трябва да се приема в продължение най-малко на 3 месеца, като приема не се прекъсва по време на менструация.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Bionorica Мастодинон при климактериум и предменструален синдром х60 таблетки
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Bionorica Мастодинон при климактериум и предменструален синдром х60 таблетки
Bionorica Мастодинон при климактериум и предменструален синдром х60 таблетки