25 г. Аптеки Гален! Хомеопатични продукти с до - 25%

Biozin Mama при бременност и кърмене х 30 таблетки BIOshield

В наличност
Арт. №
49916
Тегло
0.030 кг.
 • Специално за бременни и кърмещи жени
 • Ефективно средство при първи симптоми на грип и други бактериални инфекции, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване
 • Подобрява усвояването на желязо от организма и така предпазва от развитието на желязодефицитна анемия
Обикновена цена 25.69 лв. (-15%) Специална цена 21.84 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Biozin Mama на BIOshield е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси, бактерии и гъбички. Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване. Продуктът подобрява усвояването на желязо от организма и така предпазва от развитието на желязодефицитна анемия. Функции на Лактоферина:

 • Антивирусно действие: Лактоферинът е ключова молекула за имунната система. Той е поливалентен регулатор на имунитета в борбата с вирусните инфекции. Неговото антивирусно действие се осъществява чрез три основни механизма:Пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени; Спира проникването на вирусите в клетките ни; Намалява подвижността на вирусите в тъканите на гостоприемника. Доказана е антивирусната активност на лактоферина при инфекции причинени от хепатитни вируси - HCV и HBV. Той деактивира вируса свързвайки се и разрушавайки Е1 и Е2 протеините на неговата външна обвивка.
 • Антибактериално действие: Лактоферинът свързва свободното желязо и вит. В2 и ги прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.
 • Подобрено усвояване на желязото: Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.
 • Пробиотично действие: Лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.
 • Антиоксидантно действие: Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливостта към дегенеративни и ракови заболявания.

„Биошилд” ООД е компания основана през 2006 г. в гр.София, България. Дейността на фирмата е тясно свързана с производство на добре изпитани функционални хранителни добавки и серия от козметични продукти с тясно дерматологично приложение. Силната ангажираност на Биошилд с качеството гарантира, че техните продукти постоянно отговарят или надхвърлят очакванията на клиентите, както и че отговарят на високите регулаторни стандарти и изисквания в Европейския Съюз. Техните строги стандарти гарантират висококачествени естествени здравни продукти, на които можете да се доверите.

Производител: BIOshield, ul. "Gurmazovskoshose" №80, Sofia, Bulgaria. 

Към продукта
Повече информация
Марка Bioshield
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Бременност и кърмене, Имунитет при възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

В една таблетка: Лактоферин 100 мг

Една опаковка съдържа: 2 блистера по 15 таблетки всеки.

Към продукта

Как трябва да се приема BIOZIN МАМА:

 • Преди да започнете прием на БИОЗИН МАМА се консултирайте с Вашия лекар!
 • В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, лица над 18-годишна възраст приемат по 1 таблеткa дневно преди хранене.

Кой не трябва да приема BIOZIN МАМА:

 • Не приемайте БИОЗИН МАМА, ако сте получавали алергична реакция към лактоферин или към някои от помощните съставки на таблеткaта.
 • Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух.
 • Посъветвайте се с Вашия лекар, ако изпитвате някои от тези симптоми при приемането на БИОЗИН МАМА!

Съхранение на BIOZIN МАМА:

 • Да се съхранява на сухо и проветриво място.
 • Да не се излага на пряка слънчева светлина.
 • Да се пази от деца.
 • Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.
Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Biozin Mama при бременност и кърмене х 30 таблетки BIOshield
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Biozin Mama при бременност и кърмене х 30 таблетки BIOshield
Biozin Mama при бременност и кърмене х 30 таблетки BIOshield