Бочко Антибактериален гел за ръце 1+ години 50 мл

В наличност
Арт. №
19743
Тегло
0.050 кг.
  • Почиства без вода и оставя приятно свежо усещане
  • Унищожава бактериите по ръцете, без да вреди на кожата
  • Съдържа 70% етанол за ефективна дезинфекция и екстракт от смрадлика с естествено противовъзпалително действие
2.79 лв.
Към продукта

Бочко Антибактериален гел за ръце 1+ години 50 мл почиства без вода и оставя приятно свежо усещане. Унищожава бактериите по ръцете, без да вреди на кожата. Съдържа 70% етанол за ефективна дезинфекция и екстракт от смрадлика с естествено противовъзпалително действие. Малката опаковка на антибактериалния гел е удобна за носене по време на разходка и пътуване, когато няма достъпни места за измиване на ръцете. Снабдете с този незаменим помощник и порасналия за училище малчуган. Отделете му специално място в раницата по време на екскурзии и пътешествия.

Популярната марка "Бочко" е създадена в Шумен, където и до днес се намира козметичната компания "Лавена". Началото е поставено през  1962 г., когато "Лавена" започва дейността си с производство на етерични масла.  В наши дни компанията е един от най-големите козметични производители в страната ни.

Категориите, в които се развиват продуктите са „Грижа за бебето”, „Грижа за детето”, „С Бочко на открито” и „В помощ на мама”.

„Бочко” превръща в кауза грижата за най-малките.

Производител: Лавена АД, България

Към продукта
Повече информация
Марка Bochko
Тип продукт Гел
Към продукта

Активни съставки:

Съдържа 70% етанол.

Екстракт от смрадлика. Срадликата е българското откритие в козметиката. В никоя друга народна медицина тя не намира толкова много приложения. Естрактът от смрадлика има силно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Деликатното стягащо действие върху кожата прави смрадликата много подходяща при възпаления, обриви и най-вече – при подсичане.

* Стремим се да публикуваме най-актуалните списъци със съставки. Все пак имайте предвид, че промени се правят непрекъснато, затова се информирайте за включените съставки и от етикета на самия продукт.

Към продукта

Предназначение и приложение: за хигиенна дезинфекция, професионална и масова. Малка част от гела, колкото грахово зърно, се втрива в кожата на ръцете в продължение на 60 секунди. Не е необходимо изплакване с вода.
Съхранение: на сухо и проветриво място, в добре затворена опаковка, далече от запалителни средства.

Продуктите за дезинфекция съдържат съставки, които неутрализират болестотворните организми. Затова тези продукти са етикетирани по специален начин. Четете тези инструкции преди първа употреба. Пазете антибактериалните продукти от бебета и малки деца.

Да няма пряк контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Бочко Антибактериален гел за ръце 1+ години 50 мл
Бочко Антибактериален гел за ръце 1+ години 50 мл
Още от тази марка
Може да харесате също