Коледни предложения! >>

Boiron Bryonia Бриониа 15 СН

В наличност
Арт. №
5925
Тегло
0.010 кг.
  • При възпаление и сухота на лигавиците (бронхит, трахеит)
  • При възпаление на серозите (хидрартроза, артрит, синовиити)
  • При възпаление на млечните жлези - мастит

 

 

3.99 лв.
Към продукта

Bryonia 15CH може да се прилага при възпаление и сухота на лигавиците (бронхит, трахеит, ринофарингит, грип, висока температура, синдром на сухо око, коремни болки и т.н.), както и при възпаление на серозите (хидрартроза, ревматоиден артрит, синовиити в тазобедрените стави, ишиас). Бриониа 15СН се използва при усещане за световъртеж, също и при мастит (при възпаление на млечните жлези).

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Гастрит и язва, Стави, Грип и настинка, Бременност и кърмене, Храносмилателна система, Възпаление, Опорно-двигателна система, Очи, Ишиас
Към продукта

Bryonia 15CH съдържа дива бяла тиква.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Boiron Bryonia Бриониа 15 СН
Boiron Bryonia Бриониа 15 СН