Boiron Calcarea phosphorica Калкареа фосфорика 15 СН

В наличност
Арт. №
17897
Тегло
0.010 кг.
  • За възстановяване след травми и фрактури
  • При нарушения в растежа, гръбначни изкривявания
  • При храносмилателни проблеми на деца и кърмачета
  • При главоболие (свързано с умствена умора), инфекции на главата и шията и често повтарящи се заболявания на дихателните пътища

 

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Calcarea phosphorica 15CH е хомеопатичен продукт, който се използва при заболявания на костите и ставите. Калкареa фосфорика 15СН е подходяща за възстановяване след травми, фрактури, както и при нарушения в растежа, гръбначни изкривявания, храносмилателни проблеми на деца и кърмачета, главоболие (свързано с умствена умора), инфекции на главата и шията и често повтарящи се заболявания на дихателните пътища. Продуктът може да се използва при болест на Шоерман (заболяване, засягащо костната и хрущялна структура на скелета) и болест на Осгуд-Шлатер (засеяга предната повърхност на големия пищял). Може да се използва и при кожни проблеми, като акне.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Акне, Кости, Стави, Крампи /Травми, Главоболие, Дихателна система, Опорно-двигателна система, Фрактури
Към продукта

Calcarea phosphorica 15CH съдържа химичното съединение трикалциев фосфат (вещество съдържащо се в костите).

Към продукта

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Boiron Calcarea phosphorica Калкареа фосфорика 15 СН
Вашата оценка
Boiron Calcarea phosphorica Калкареа фосфорика 15 СН
Boiron Calcarea phosphorica Калкареа фосфорика 15 СН