Boiron Calcarea sulfurica Калкареа сулфурика 15 СН

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
17861
Тегло
0.010 кг.
  • За лечение на инфекциозни дерматози, акне и циреи на космените фоликули
  • При проблеми на очите, като възпаление на слъзната торбичка, конюнктивит и блефароконюнктивит
  • При екзема (дерматит), импетиго (червен кожен обрив), акне, херпес зостер
3.80 лв.
Към продукта

Calcarea sulfurica 15CH е хомеопатичен препарат, който се използва в дерматологията за лечение на инфекциозни дерматози, акне и циреи на космените фоликули. Калкареа сулфурика 15СН е подходящ при проблеми на очите, като дакриоцистит (възпаление на слъзната торбичка), конюнктивит и блефароконюнктивит (възпаление на клепачите). Хомеопатичният продукт помага при екзема (дерматит), импетиго(червен кожен обрив), акне, херпес зостер. Calcarea sulfurica помага за излекуване на гнойните рани и e eфективно средство, което осигурява на кожата здравословен блясък. Препоръчва се в комбинация с Hepar sulfur за лечение на всички форми на ексудативен дерматит. Калкарея Сулфурика е подходящ за лечение на гнойни инфекции, той облекчава съпровождащите сиптоми, свързани с жълтеникав, гъст, недразнещ и неболезнен секрет.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Акне, Херпес, Коса, кожа и нокти, Възпаление, Екзема и дерматит /уртикария/, Очи, Зарастване на рани и изгаряния
Към продукта

Calcarea sulfurica 15CH съдържа химичното съединение Калциев сулфат-дихидрат.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Calcarea sulfurica Калкареа сулфурика 15 СН
Boiron Calcarea sulfurica Калкареа сулфурика 15 СН