Boiron Causticum Каустикум 9 СН

В наличност
Арт. №
28115
Тегло
0.010 кг.
  • При състояния като парези и парализи
  • При болезнено схващане са ставите, влошаващо се при излагане на студ
  • При сърбеж от различен произход
  • При незадържане на урината и запек
380 лв.
Към продукта

Causticum 9CH е хомеопатичн препарат, който се използва при състояния като парези и парализи, при тендинити, както и при болка като от изтръпване. Каустикум 9СН се прилага и при болезнено схващане са ставите, влошаващо се при излагане на студ - парализа на лицевия нерв, причинена от студ. При сърбеж от различен произход, както и при сълзящи кожни лезии и херпес зостер. Допринася и за подобряване на състояния като незадържане на урината и запек.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Нередовен стомах и запек, Херпес, Коса, кожа и нокти, Екзема и дерматит /уртикария/, Инконтиненция, Опорно-двигателна система, Пареза/Парализа
Към продукта

Causticum 9CH е сложно химическо съединение, получено чрез дестилация на смес от прясно гасена вар и калиев бисулфат.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Boiron Causticum Каустикум 9 СН
Вашата оценка
Boiron Causticum Каустикум 9 СН
Boiron Causticum Каустикум 9 СН