Boiron Coccus cacti Кокус какти 15 СН

В наличност
Арт. №
28127
Тегло
0.010 кг.
  • При кашлица и коклюш
  • При силно раздразнение на лигавицата на дихателните пътища, съпроводено с отхрачване на обилно количество течещ и жилав секрет
  • Спомага и при пристъпи на кашлица, съпроводени със зачервяване на лицето
3.80 лв.
Към продукта

Coccus cacti 15CH е хомеопатичен препарат, който се използва при кашлица и коклюш. Кокус какти 15СН се препоръчва при силно раздразнение на лигавицата на дихателните пътища, съпроводено с отхрачване на обилно количество течещ и жилав секрет. Спомага и при пристъпи на кашлица, съпроводени със зачервяване на лицето.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Дихателна система, Кашлица
Към продукта

Coccus cacti 15CH се приготвя от насекомото мексикански кохинил. Първичната тинктура се приготвя от мацерацията на цяло, женско насекомо, оплодено преди да са се развили яйцата. 

Към продукта

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Coccus cacti Кокус какти 15 СН
Boiron Coccus cacti Кокус какти 15 СН