Boiron Folliculinum Фоликулинум 9 СН

В наличност
Арт. №
17797
Тегло
0.010 кг.
  • За премахване на нервното напрежение и при депресии
  • При наддаване на тегло и отоци
  • Облекчава менструалните болки
  • Средство срещу симптомите на предменструален синдром
3.99 лв.
Към продукта

Folliculinum 9CH е хомеопатичен препарат, който се използва за премахване на нервното напрежение, депресии, наддаване на тегло и отоци. Фоликулинум 9СН облекчава менструалните болки. Препоръчва се като средство срещу симптомите на предменструален синдром, като мигрена, болки в гърдата и стомашни спазми. Облекчава физически и психически последици от високи нива на естроген. При младите момичета регулира менструалния цикъл. Фоликулинум се препоръчва за положително въздействие на симптомите на менопауза: сърцебиене, нощно изпотяване, сухота на влагалището. Спомага при проблеми с храносмилателната система, изразяващи се в подуване на корема, запек и диария преди менструация. Може да се използва за стимулиране на плодовитостта на жени, реагиращи зле на хормонална терапия. хомеопатичният монопрепарат на Боарон е показан за лечение на гинекологични заболявания като кисти, фиброми на яйчниците или дърпащи болки в гърба. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Нередовен стомах и запек, Менопауза и ПМС, Диария, Менструална болка, Нередовен цикъл, Подуване, газове и киселини
Към продукта

Folliculinum 9CH е с животински произход - естрон, естрогенен хормон.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Folliculinum Фоликулинум 9 СН
Boiron Folliculinum Фоликулинум 9 СН