Boiron Kalium bromatum Калиум броматум 9 СН

В наличност
Арт. №
12362
Тегло
0.010 кг.
  • При хипестезия (намалена способност за усещане) към болка по кожата до аналгезия в областта на лигавиците, особено на фаринкса
  • При сензорна хипестезия за вкус, мирис, слух, осезание
  • При световъртеж, със залитане и усещане за вцепеняване на мозъка
  • При непрекъснато мърдане на ръцете и пръстите
3.99 лв.
Към продукта

Kalium bromatum 9CH може да се прила при оплаквания от страна на нервна система като апоплектичен удар със загуба на паметта, затруднение в говора, мравучкане, вцепеняване, залитаща походка, хипестезия за болка, хълцане и други. При нарушения на паметта, непълноценност, забравяне на думи, букви, говорни грешки, вдетеняване - търсене на детински развлечения и простички игри. При безсъние и нощни страхове, както и при сомнамбулизъм и енурезис. Подходящ е и при психомоторна нестабилност при неспокойни деца, които непрекъснато движат ръцете си. Други показания за приложението на Калиум броматум 9СН са ювенилно, пустулозно и туберозно акне, както и спастична кашлица, влошаваща се в легнало положение, нощем, при новолуние и при бременност.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Акне, Кашлица, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Памет и концентрация, Сън и безсъние
Към продукта

Kalium bromatum 9CH е с химичен състав - Калиев бромат.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Kalium bromatum Калиум броматум 9 СН
Boiron Kalium bromatum Калиум броматум 9 СН
Още от тази марка
Може да харесате също