Boiron Lilium tigrinum Лилиум тигринум 9 СН

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
20860
Тегло
0.010 кг.
  • За нормална функция на половата система при жената в случаите на пролапс и ретроверзио на матката с напредване на възрастта
  • При нимфомания, както и при чувство на тежест и болки в яйчниците с влошаване на състоянието при ходене
  • При зрителна умора от пренатоварване на очите
  • При реактивна депресия, особено в период на менопауза
3.69 лв.
Към продукта

Lilium tigrinum 9CH е хомеопатичен препарат, който се прилага при симптоми от страна на нервната система и психиката, женски пикочо-полови органи. Лилиум тигринум 9СН благоприятства нормалната функция на половата система при жената в случаите на пролапс и ретроверзио на матката с напредване на възрастта, нимфомания, както и при чувство на тежест и болки в яйчниците с влошаване на състоянието при ходене. Спомага при зрителна умора от пренатоварване на очите. Реактивна депресия, особено в период на менопауза. Монопрепаратът може да се използва при псевдостенокардия и палпитации в сърдечната област през нощта, провокирани от сексуална възбуда и безсъние. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Менопауза и ПМС, Зрение, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Полова система, Сън и безсъние, Сърдечно-съдова система
Към продукта

Lilium tigrinum 9CH е с растителен състав, получен от цветето Тигров крем, сем. Кремови.

Към продукта

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Lilium tigrinum Лилиум тигринум 9 СН
Boiron Lilium tigrinum Лилиум тигринум 9 СН