Boiron Muriaticum acidum Муриатикум ацидум 9 СН

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
17927
Тегло
0.010 кг.
  • При слънчево изгаряне на кожата и за профилатика на фотоалергия, преди излагане на слънце
  • При афти, улцерозен фаринго-стоматит и остър пролапс на хемороиди 
  • При тикове на лицевата мускулатура и при скърцане със зъби
3.80 лв.
Към продукта

Muriaticum аcidum 9CH е хомеопатичен продукт, който се използва при симптоми от страна на кожата и храносмилателната система. Муриатикум ацидум 9СН се препоръчва при слънчево изгаряне на кожата и за профилатика на фотоалергия, преди излагане на слънце. Препаратът е подходящ и при афти, улцерозен фаринго-стоматит и остър пролапс на хемороиди. Muriaticum Acidum е приложим и при хорея (необичайни и неволни движения), тикове на лицевата мускулатура, дисметрия и бруксизъм (скърцане със зъби).

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Афти, Коса, кожа и нокти, Сезонни алергии и ринити, Храносмилателна система, Зъби, Зарастване на рани и изгаряния, Хемороиди и вени
Към продукта

Muriaticum аcidum 9CH е с химичен произход, получен коцентрирана солна киселина.

Към продукта

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Muriaticum acidum Муриатикум ацидум 9 СН
Boiron Muriaticum acidum Муриатикум ацидум 9 СН