Boiron Natrum carbonicum Натрум карбоникум 15 СН

В наличност
Арт. №
13914
Тегло
0.010 кг.
  • При различни симптоми от страна на храносмилателна система
  • От страна на дихателна система
  • От страна на ставите и нервната система
  • От страна на кожата

 

3.99 лв.
Към продукта

Natrum carbonicum 15CH е хомеопатичен препарат, който се използва при симптоми от страна на храносмилателна система - диспепсия с метеоризъм и атония, диария от прием на мляко, особено при кърмачета, предразположени към афти и стряскане от най-лек шум. Натрум карбоникум 15СН се използва още и при симптоми от страна на дихателна система - хрема с тенденция към хронифициране и дразнене от натрупаната слуз в гърлото, астма към 5 ч сутринта. От страна на ставите - лакситет, най-вече на глезените стави, което затруднява прохождането на детето, лакситет на тазобедрените стави по време на бременност, крехкост на ставите и рецидивиращи навяхвания. От страна на нервна система - главоболие при излагане на слънце или след слънчев удар, главоболие при умствена работа, интелектуална астения, с посредствени успехи в училище, в резултат на мързел и слаба памет, склонност към депресия и хипохондрия, хиперестезия към шум и светлина. От страна на кожата - херпес, екзема.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Стави, Херпес, Коса, кожа и нокти, Храносмилателна система, Дихателна система, Екзема и дерматит /уртикария/, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Подуване, газове и киселини
Към продукта

Natrum carbonicum 15CH е с химичен състав - монохидрат на натриевия карбонат.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Natrum carbonicum Натрум карбоникум 15 СН
Boiron Natrum carbonicum Натрум карбоникум 15 СН
Още от тази марка
Може да харесате също