Boiron Radium bromatum Радиум броматум 9 СН

В наличност
Арт. №
17487
Тегло
0.010 кг.
  • При симптоми от страна лигавиците на храносмилателната и дихателна система
  • При оплаквания от страна на кожата, костите, ставите и пикочо-половата система
3.80 лв.
Към продукта

Radium bromatum 9CH е хомеопатичен препарат, който се използва при симптоми от страна лигавиците на храносмилателната и дихателна система, кожата, костите, ставите и пикочо-половата система. Радиум броматум 9СН се препоръчва при артроза, астения, радиодермит, склеродермия, някои видове хиперкератози, язви и други. Облекчава старчески сърбеж, уплътнени цикатрикси. Радиум Броматум е с благоприятно действие в случаи на болки, появяващи се внезапно с преместване от едно място на друго, пареща топлина по цялото тяло и нужда от чист въздух, болезнена чувствителност в областта на шията. Спомага при ревматични болки, усещане за слабост в лумбалната област и долните крайници. Подпомага организма при усещане за тежест и болезнено натъртване по цялото тяло, както и сухота на лигавиците.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Кости, Стави, Коса, кожа и нокти, Храносмилателна система, Артрит/ Артроза, Дихателна система, Отделителна система, Полова система, Ревматизъм
Към продукта

Radium bromatum 9CH е с химичен произход и представлява разтворен в алкохол радиев бромид.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Radium bromatum Радиум броматум 9 СН
Boiron Radium bromatum Радиум броматум 9 СН