Boiron Ranunculus bulbosus Ранункулус булбосус 15 СН

В наличност
Арт. №
12656
Тегло
0.010 кг.
  • При болки от разязвявания и натъртване
  • При остри, пробождащи болки, влошаващи се от движение
  • При везикулозни обриви с кръвениста течност
  • За облекчаване на силен сърбеж, влошаващ се от студ и допир
3.89 лв.
Към продукта

Ranunculus bulbosus 15CH е хомеопатичен препарат, който се прилага при оплаквания от страна на кожа и лигавици. При херпес зостер с везикулозни или хиперкератозни лезии, с всякаква локализация - офталмичен, интеркостален. При полиноза (алергия към полени) със силно изразен сърбеж. Както и при свръхчувствителни мазоли при най-малък допир. Ранункулус булбозус 15СН е подходящ и при оплаквания от страна на нервната система като интеркостални невралгии, интеркостални или очни, постзостерни болки, както и при плевродиния (болезненост в областта на гръдния кош, която се дължи на засягане на нерви и нервни окончания на плеврата) при промяна на времето.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 15 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Херпес, Коса, кожа и нокти, Сезонни алергии и ринити, Екзема и дерматит /уртикария/, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Зарастване на рани и изгаряния
Към продукта

Ranunculus bulbosus 15CH е с растителен произход - Луковично лютиче, сем. Лютикови.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Ranunculus bulbosus Ранункулус булбосус 15 СН
Boiron Ranunculus bulbosus Ранункулус булбосус 15 СН
Още от тази марка
Може да харесате също