Boiron Zincum metallicum Цинкум металикум 9 СН

В наличност

Арт. № 13811
  • При оплаквания от страна на нервната система - болка, парестезии, отпадналост
  • Облекчава постовулационна болка
  • При различни дерматози
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Zincum metallicum 9CH е висококачествен хомеопатичен препарат, който се използва при неразположения на нервната система като усещане за хронична умора и отпадналост, световъртеж и парене и скованост в гръбначния стълб, постовулационна болка в левия яйчник. Цинкум металикум 9СН се прилага и при променлив апетит - булимия или анорексия, хронични, сухи, сърбящи и болезнени дерматози, които се редуват с прояви от страна на нервната система - екзема, лишеи, псориазис, невродермит, токсодермия.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител: BOIRON, Франция.

Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика Менопауза и ПМС, Коса, кожа и нокти, Екзема и дерматит /уртикария/, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Пареза/Парализа, Полова система
Състав

Zincum metallicum 9CH е с химичен състав - Сребристобял метал.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Boiron Zincum metallicum Цинкум металикум 9 СН
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също