Boiron Zincum metallicum Цинкум металикум 9 СН

В наличност
Арт. №
13811
Тегло
0.010 кг.
  • При оплаквания от страна на нервната система - болка, парестезии, отпадналост
  • От страна на половата система - постовулационна болка
  • При различни дерматози
3.99 лв.
Към продукта

Zincum metallicum 9CH е хомеопатичен препарат, който се използва при симптоми от страна на нервната, половата система и кожата. Такива са чувство за обща умора и отпадналост, притискане в основата на носа, което предшества появата на световъртеж, парене и скованост в гръбначния стълб, силни болки в тораколумбалната област при ходене, с влошаване при седнало положение, парестезии (парене, щипене, мравучкане, сърбеж) с различна локализация, постовулационна болка в левия яйчник, с облекчение при поява на мензис. Цинкум металикум 9СН се прилага и при променлив апетит - булимия или анорексия и при автоматични движение на главата при температурни състояния, която се движи ту на една ту на друга страна. При хронични, сухи, сърбящи и болезнени дерматози, които се редуват с прояви от страна на нервната система - екзема, лихеи, псориазис, невродермит, токсодермия.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Производител:
BOIRON, Франция.

Към продукта
Повече информация
Марка Boiron
За кого Деца, Възрастни
Разреждане 9 CH
Тип продукт Гранули
Лечение/профилактика на: Менопауза и ПМС, Коса, кожа и нокти, Екзема и дерматит /уртикария/, Нервна система/Психика и мозъчна дейност, Пареза/Парализа, Полова система
Към продукта

Zincum metallicum 9CH е с химичен състав - Сребристобял метал.

Към продукта

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Boiron Zincum metallicum Цинкум металикум 9 СН
Boiron Zincum metallicum Цинкум металикум 9 СН
Още от тази марка
Може да харесате също