Borola Feminorm Феминорм за менопауза 420 мг х30 капсули

В наличност
Арт. №
17798
Тегло
0.050 кг.
  • Облекчава сиптомите на менопауза
  • Намалява риска от остеопороза
  • Благоприятен ефект след оперативно отстраняване на яйчниците
10.89 лв.
Към продукта

Borola Feminorm Феминорм за менопауза е хранителна добавка, която се препоръчва при менопауза за овладяване на леки менопаузални оплаквания, при предменструални и психически нарушения, при смущения в менструалния цикъл при млади момичета. Feminorm е подходящ и в периода на пременопауза.

Хранителната добавка Феминорм увеличава костната плътност, предотвратява загубата на костна маса и предпазва от остеопороза.

Feminorm съдържа най-мощните фитоестрогени, структурно и функционално силно наподобяващи женските полови хормони. Те се свързват селективно с естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност, без да потискат производството на естрогени в организма. Това води до възстановяване на хормоналния баланс и премахване на менопаузалните смущения.

Феминорм е ефективен и за предотвратяване на атрофични промени на кожата и лигавиците при менопаузата, както и при оперативно отстраняване на яйчниците.

Препоръчва се да започнете приема, когато усетите нарушения в хормоналния баланс на организма. Обикновено тази промяна е след 35-годишна възраст, но промените са твърде индивидуални.

Действието не настъпва веднага. Оптималният срок за въздействие е различен за всяка жена. При Feminorm обикновено са необходими 4 седмици за желан ефект.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки. Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости. Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

 

 

Към продукта
Повече информация
Марка Borola
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Менопауза и ПМС
Тип продукт Капсули
Към продукта

Активните съставки на Feminorm са естествени фитоестрогени. Всяка капсула на хранителната добавка съдържа 250 мг стандартизиран екстракт от Trifolium pretense (специален вид червена детелина), съответстващ на 20 мг изофлавони, с най-мощният естрогенно-подобен ефект – генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин.

Към продукта

Два пъти дневно по 1 капсула след хранене, при нужда 3 пъти по 1 капсула.

Срещу остеопороза допълнително Osteobor Forte по 1 капсула дневно.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Borola Feminorm Феминорм за менопауза 420 мг х30 капсули
Borola Feminorm Феминорм за менопауза 420 мг х30 капсули