Borola Hepten Хептен за черния дроб и жлъчката 653 мг х30 течни капсули

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
26503
Тегло
0.050 кг.
  • Има благоприятен ефект върху функциите на черния дроб и жлъчката
11.15 лв.
Към продукта

Borola Hepten Хептен за черния дроб и жлъчката е хранителна добавка, която оказва благоприятно въздействие при увреждания на черния дроб и жлъчката вследствие на хронични възпаления на черния дроб, токсични и метаболитни увреждания на черния дроб, при продължителен прием на медикаменти, които нарушават функциите на черния дроб, дисфункция на жлъчния мехур, хранително отравяне, отравяне с гъба amanita phalioida, лошо храносмилане, липса на апетит и др.

Благодарение на Solucaps (течни капсули) силимаринът се резорбира бавно от стомашно-чревния тракт след перорално приложени. Именно solucaps в Hepten позволява бързо и цялостно усвояване на активните съставки.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.


Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки. Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости. Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

Към продукта
Повече информация
Марка Borola
За кого Деца, Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Зарастване на рани и изгаряния
Тип продукт Капсули
Към продукта

Една течна капсула (Solucaps) Hepten съдържа висококачествен стандартизиран екстракт на Sylibum marianum 125 мг, представляващ 100 мг силимарин.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  


 

Към продукта

Възрастни: Препоръчват се 1-3 Solucaps дневно след хранене. Дозировката е индивидуална. При тежки чернодробни увреждания се започва с доза 3 пъти дневно по 1 Solucaps и продъл­жава с доза 2 пъти дневно по 1 Solucaps. Hepten може да се комбинира с други хепатопротективни средства. Hepten Solucaps се приемат цели, с малко вода, без да се дъвчат.

Деца: Приема се по 1-2 Solucaps дневно, в зависимост от възрастта и теглото на детето. Дневната доза за деца е 5 мг/кг телесна маса, разпределена в 2-3 приема.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Borola Hepten Хептен за черния дроб и жлъчката 653 мг х30 течни капсули
Borola Hepten Хептен за черния дроб и жлъчката 653 мг х30 течни капсули