Празнично работно време >>

Borola Lipibor Липибор за регулиране на холестерола 600 мг х30 капсули

В наличност
Арт. №
15363
Тегло
0.050 кг.
  • Регулиране на холестерола
  • Понижаване на общия холестерол, на LDL (лошия холестерол), на VLDL и триглицеридите, повишаване на HDL (добрия холестерол)
  • Тромбоцитен антиагрегант и имуномодулатор
14.29 лв.
Към продукта

Borola Lipibor Липибор за регулиране на холестерола е хранителна добавка, която се употребява като помощно средство към промяната на храненето и начина на живот. Неговият най-силен ефект е повишаването на добрия холестерол (HDL). Понижавайки LDL /лошият холестерол/ и повишавайки HDL /добрият холестерол/, Липибор предпазва от развитие на атеросклероза.  

Освен това Lipibor понижава тромбоцитната агрегация, както при здрави, така и при хора с повишен холестерол. Хранителната добавка на Борола Липибор има синергичен ефект с други препарати, понижаващи холестерола (статини, фибрати). Ускорява  действието на аспирина. Напълно безопасен е и не притежава странични ефекти. Може да се приема от диабетици, възрастни хора и болни с понижено функциониране на черния дроб.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки. Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости. Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

Към продукта
Повече информация
Марка Borola
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Висок холестерол
Вид продукт Хранителна добавка
Тип продукт Капсули
Към продукта

Всяка капсула съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на:

• Policosanol (Поликосанол) - 10 мг

• Niacin (Ниацин) - 10 мг

• Beta-glucan (Бета - глюкан) - 300 мг

 

Към продукта

Препоръчителната начална доза е 1 капсула по време на вечеря или преди лягане, тъй като синтеза на холестерола е повишен през нощта.

Lipibor има положителен ефект върху контрола на холестерола още през първите 6-8 седмици на употреба. Ефектът може да настъпи и до 12 седмици. При необходимост дозата може да се увеличи - до 2 капсули дневно, приемани по 1 по време на обяд и вечеря.

Препоръчваме Липибор да се приема, ако нивото на холестерола  надвишава 5.17 mmol/l. При нива на холестерола  между 5.17–6.20 mmol/l, по 1 капсула Lipibor дневно; ако нивото на холестерола е по-високо от 6.20 mmol/l, по 2 капсули дневно.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Borola Lipibor Липибор за регулиране на холестерола 600 мг х30 капсули
Borola Lipibor Липибор за регулиране на холестерола 600 мг х30 капсули
Още от тази марка
Може да харесате също