Borola Oxybor Forte Оксибор Форте мощна комбинация от антиоксиданти 650 мг х30 капсули

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
20665
Тегло
0.05 кг.
  • Мощна комбинация от антиоксиданти
  • Предпазва организма от стареене, атеросклероза, стрес, депресия
  • Подобрява зрението

Този продукт не може да бъде закупен онлайн в момента!*

* Очакваме нашия лиценз за онлайн продажба на лекарства без рецепта.

БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ НАУЧАТ КОГА СТАРТИРАМЕ!

Абонирай се за нашия бюлетин и ще получиш ваучер за 10 лв. отстъпка при първата ти поръчка

Към продукта

Borola Oxybor Forte Оксибор Форте мощна комбинация от антиоксиданти е хранителна добавка, която се препоръчва като предпазна мярка за организма, защитавайки го от действието на свободните радикали - основните причинители на атеросклероза, стресови състояния, злокачествени заболявания, умствена и физическа умора. Оксибор форте подобрява зрението и депресия. Те са причина и за стареенето на организма.

Проантоцианидин е най-мощният известен на човечеството антиоксидант - 50 пъти по-активен от α-токоферола и 20 пъти по-мощен от аскорбиновата киселина. Той подобрява умствената способност и е единственият антиоксидант, преминаващ през кръвно - мозъчната бариера.

Селена, който се съдържа в Oxybor forte е в комбинация с α-токоферол и проявява изразено антиоксидантно действие, като участва активно в клетъчните метаболитни процеси и има значение за нормалния растеж и репродуктивната способност. Недостигът на селен води до нарушаване функциите на нервната система, до умствена изостаналост и преждевременно стареене.

Цинк, мед, магнезий и манган са основни биометали, участващи активно във функциите на организма. Като биокатализатори, те са необходими за нормалното функциониране на много ензимни системи. Засилват действието на антиоксидантите.

Цинкът участва в синтезата на аминокиселините, образуването на колагена, резорбцията на α - токоферола и регулирането на мозъчните функции.

Магнезият е необходим за резорбцията на калция. Участва във въглехидратния и липидния метаболизъм, мускулното съкращение, невротрансмисията. Оказва защитно действие върху сърцето.

Коензим Q10 в хранителната добавка на Borola е важен фактор за правилното функциониране и енергийното осигуряване на всички органи и системи в организма, като има особено благоприятен ефект върху съдовите функции и кръвообращението, включително при повишено кръвно налягане и пародонтоза.

Бета каротин е жизнено необходим за поддържане на добро здраве. Предпазва организма от вредното влияние на свободните радикали, като забавя процеса на стареене. Оказва комплексно въздействие върху кожата, косата, очите и венците.

α-токоферол предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали. Стимулира нормалното функциониране на сърцето и кръвообращението, забавя развитието на промени, свързани с процесите на стареене.

Аскорбиновата киселина в Оксибор форте подпомага вътреклетъчното дишане. Участва в активирането на токсините, в резорбцията на желязото и усвояването на аминокиселините. Подпомага процесите на тъканна регенерация, синтезата на колагена и стимулира имунната система. Нуждата от употребата й се увеличава рязко при стрес и инфекции.

Медта има значение за защита на клетките от свободните радикали, за окисляване на желязото и минерализацията на костите. Манганът играе ролята на кофактор в метаболизма на липидите, белтъците и въглехидратите.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки. Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости. Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Borola
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни
Тип продукт Капсули
Група минерали Магнезий, Манган, Мед, Селен, Цинк
Към продукта

проантоцианидин - 20 мг

коензим Q10 - 10 мг
селен - 25 мг
бета каротин - 5 мг
α-токоферол - 10 мг
аскорбинова киселина - 80 мг
мед - 1 мг
цинк - 7.5 мг
магнезий - 45 мг
манган - 1.5 мг

Към продукта

По 1 таблетка дневно, след хранене.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Borola Oxybor Forte Оксибор Форте мощна комбинация от антиоксиданти 650 мг х30 капсули
Вашата оценка

Топ продукти

 

 

 

 

Borola Oxybor Forte Оксибор Форте мощна комбинация от антиоксиданти 650 мг х30 капсули
Borola Oxybor Forte Оксибор Форте мощна комбинация от антиоксиданти 650 мг х30 капсули