Седмица на хомеопатията

Ahmad Tea

Филтри

5 продукта

Ahmad Tea Immune Чай за имунитет 20 бр -10%отстъпка
Обикновена цена 5.15 лв. (-10%) Специална цена 4.64 лв.
Ahmad Tea Slim Чай за отслабване 20 бр -10%отстъпка
Обикновена цена 5.15 лв. (-10%) Специална цена 4.64 лв.
Ahmad Tea Sleep Чай за добър сън 20 бр -10%отстъпка
Обикновена цена 5.15 лв. (-10%) Специална цена 4.64 лв.
Ahmad Tea Beauty Чай за красота 20 бр -10%отстъпка
Обикновена цена 5.15 лв. (-10%) Специална цена 4.64 лв.
Ahmad Tea Digest Чай за добро храносмилане 20 бр -10%отстъпка
Обикновена цена 5.15 лв. (-10%) Специална цена 4.64 лв.

Ahmad Tea е семейна чаена компания, основана през 1986 година в Англия от Rahim Afshar - млад търговец на чай, и братята му. Те кръщават фирмата на своя баща - Ахмад, и започват бизнес, жънещ успех след успех. В началото целта им е да създадат една неповторима чаена напитка, която хора в целия свят да пия.

Днес многобройните им чайове се разпространяват в над 80 държави на 6 континента, предлагат се в луксозни ресторанти и хотелски вериги, сервират се и в домовете на милиони хора. Освен това портфолиото на Ahmad Tea включва не само сгряващи душата напитки, а и класни подаръчни опаковки и дори студени чайове. През 2010 година компанията отваря и музей на чая в Хемпшир, Англия. 

Към момента компанията може да се похвали с над 20 награди за различни свои продукти и с голям принос в защитаването на човешките права и опазването на природата.

С какво се отличават продуктите на Ahmad Tea?

Ahmad Tea се основава не само на семейните, но и на човешките ценности като цяло.

За продуктите си използва само съставки от най-добрите чаени градини от различни точки по света. Междувременно всяка една комбинация от билки, плодове и други растителни екстракти преминава през поне седем теста и дегустации, докато бъде пусната на пазара. За целта в компанията работят едни от най-добрите и опитни специалисти в хранително-вкусовата промишленост, както и вещи в сферата чаени дегустатори. По този начин се постигат не само високо качество, ефективност и безопасност на чаената напитка, а и великолепни аромат и вкус.

Важно е да споменем и усилията на Ahmad Tea, насочени към благосъстоянието на хората и планетата. През 2012 година компанията започва своите планове за изграждане на ракова болница в Коломбо и програма за сондиране на вода в Нигер. Ahmad Tea приема за своя кауза и опазването на околната среда. За тази цел в производството си прилага едни от най-ефективните и съвременни практики за намаляване на въглеродните емисии и за минимизиране на следата, която оставя върху природата чрез влаганите във всеки продукт материали.

Какви чайове на Ahmad Tea ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете едни от най-полезните за здравето чаени комбинации от марката. Те са част от специализираната серия Natural Benefits (Природни Ползи), включваща букети от билки, плодове, зелен чай и добавени витамини и минерали, които оказват благотворни действия върху тялото. Сред тях са варианти, които:

  • повишават имунитета;
  • увеличават тонуса и енергията;
  • носят успокоение на нервната система и здрав сън;
  • подобряват храносмилането;
  • подпомагат отслабването;
  • разкриват естествената красота отвътре навън.

Защо да изберете онлайн аптека galen.bg?

На galen.bg цените са трайно ниски и предлагаме опции за безплатна доставка. Възползвайте се сега!