Ален Мак

Филтри

3 продукта

Ален Мак Подхранващ крем за ръце с бадем 50 мл Rubella
1.25 лв.
Ален Мак Хидратиращ крем за ръце с алое вера 50 мл Rubella
1.25 лв.
Ален Мак Специален крем за ръце с глицерин 50 мл Rubella
1.25 лв.

Ален Мак е една от най-популярните марки на българската компания Рубела, основана през далечната 1980 година. Рубела предлага висококачествена козметика за цялото семейство и до днес. По-долу ще прочетете подробности за козметиката Ален Мак, която ще намерите в онлайн Аптека Гален. 

Какви кремове Ален Мак ще откриете в galen.bg?

Портфолиото от козметика на Ален Мак, което Ви очаква в онлайн аптека galen.bg, включва предимно кремове:

  • за ръце;
  • за тяло.

Кремове за ръце

Сред тази козметика на марката ще откриете разнообразни варианти, отговарящи на индивидуалните нужди. Сред тях са продукти:

  • за чувствителна кожа с екстракт от невен;
  • за дълбоко подхранване с екстракт от бадем;
  • за интензивна хидратация с екстракт от алое вера;
  • за възстановяване, овлажняване и омекотяване с глицерин.

Всички те съдържат висококачествени съставки, осигуряващи на кожата здрав и красив вид, мекота и нежност. Важно е и да отбележим, че активна съставка в цялата тази козметика е глицеринът. Той се отличава не само с мощен хидратиращ и овлажняващ ефект, а и спомага за възстановяване на нарушената хидролипидна бариера на кожата. 

Крем депилатоар

Продуктите за депилация от марката са още един символ за качеството на козметиката, произвеждана от Рубела. Този тип продукти осигуряват безболезнено отстраняване на окосмяването от различни части на тялото - ръце, крака, подмишници. За разлика от ефекта на самобръсначките тази алтернатива не води до раздразнения, като в същото време успокоява и хидратира кожата благодарение на обичайно съдържащите се във формулите съставки като например екстракт от алое вера.

Важно е и да отбележим, че премахнатите по този начин косъмчета поникват по-бавно спрямо отстранените със самобръсначка и са много по-тънки и ненатрапчиви.

Депилиращите средства на бранда са отличен способ за млади момичета, които тепърва започват да премахват окосмяването от определени части от тялото си. Добър вариант са и за жени, които са с по-нисък праг на болката или скоро не са премахвали окосмяването си.

Защо да изберете козметика Ален Мак?

Доверете се на българската козметика от Ален Мак и усетете силата на внимателно подбраните съставки. Изберете дерматологично тестваните, безопасни и ефективни продукти от марката още сега. Поръчайте ги на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!