Alpecin

Филтри

5 продукта

Alpecin Caffeine Кофеинов тоник против косопад за мъже 200 мл Dr. Kurt Wolff
16.09 лв.
Alpecin C1 Кофеинов шампоан против косопад за мъже 250 мл Dr. Kurt Wolff
13.39 лв.
Alpecin Double Effect Caffeine Кофеинов шампоан за мъже с двоен ефект против пърхот и косопад 200 мл Dr. Kurt Wolff
16.95 лв.
Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo Хибрид Кофеинов шампоан 250 мл
14.29 лв.
Alpecin C1 Black Edition Кофеинов шампоан против косопад за мъже 250 мл Dr. Kurt Wolff
13.89 лв.

Alpecin е немска марка за специализирани шампоани против косопад, водеща началото си от 1905 година.

Защо да се доверите на продукти за коса Alpecin?

Екипът на Alpecin разполага с над вековна експертиза в разработването на формули, борещи се с оплешивяването и пърхота. Повечето от продуктите на марката са предназначени за мъже, но в някои случаи са в състояние да помогнат и на жени с подобни проблеми.

Шампоаните и тониците Alpecin са отличен пример за висококачествена медицинска козметика, ефективно решаваща конкретен проблем. Основната активна съставка във формулите им е кофеинът, противодействащ на наследствения косопад, предопределен от високите нива на тестостерона.

В допълнение към него козметичните средства Alpecin съдържат и други полезни ингредиенти, борещи се още с пърхота, стимулиращи растежа на здрава и силна коса, облекчаващи дискомфорта на скалпа.

Как кофеинът противодейства на наследственото оплешивяване?

Кофеинът представлява ксантинов алкалоид с многобройни благоприятни действия върху човешкия организъм. Едно от тях е свързано със способността му да предпазва от развитието на наследствено оплешивяване при мъжете след преминаване на пубертета.

Макар и при някои господа падането на косата в ранна възраст да е генетично предопределено, с ежедневното втриване на кофеин в корените - например под формата на шампоан, процесът може да бъде значително забавен и дори спрян.

Въпреки че кофеинът не е хормон, той се свързва с половия хормон глобулин. По този начин повлиява и на тестостерона, чийто ефект води до косопада.

Какви продукти на марката Alpecin ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите разнообразни видове шампоани и тоници за коса, като някои от тях са подходящи и за жени. Сред най-отличителните им свойства освен противодействието на косопада са:

  • облекчаване на сърбежа на скалпа;
  • овлажняване на кожата и косъма;
  • омекотяване на косата;
  • намаляване на пърхота;
  • стимулиране на растежа на косата;
  • успокояване на скалпа.

Защо да изберете онлайн аптека galen.bg?

В онлайн Аптека Гален Ви предлагаме висококачествени медицински и козметични продукти, отличаващи се с ефикасност и безопасност. Всеки от тях е придружен от подробно резюме на разбирам от средностатистическия потребител език. То описва свойствата, съставките и начините на приложение на дадения артикул. Чрез тази информация целим да улесним избора Ви и да Ви осигурим повече време, което да прекарате по най-приятния за Вас начин.

Възползвайте се от здравословно ниските ни цени и опциите за безплатна доставка още сега!