Arm & Hammer

Филтри

2 продукта

Arm & Hammer Natural Baking Soda Избелваща паста за зъби 75 мл
6.99 лв.
Arm & Hammer Natural Baking Soda Паста за зъби за защита на венците 75 мл
6.99 лв.

Arm & Hammer е американска компания, стартираща своя бизнес преди над 170 години с производството на висококачествена сода за хляб. През годините марката придобива все по-голяма популярност, осигурявайки отлично средство за готвене, лична хигиена и грижа за домашните любимци.

Днес Arm & Hammer произвежда още естествени, ефективни, екологични и в същото време екологични почистващи средства за устната кухина, перилни препарати, котешки тоалетни и други продукти, съдържащи отличителната за бранда сода.

Какви пасти за зъби Arm & Hammer ще откриете в galen.bg?

В онлайн Аптека Гален ще откриете разнообразни пасти за зъби от марката. Сред тях са:

Advanced White Pro

Ефективно отстранява петната от емайла и осигурява сияйна, но естествена белота на усмивката. В същото време неутрализира причинителите на лош дъх и осигурява чувство за чистота и свежест часове наред. 

Natural Baking Soda

Този вариант съдържа 100% натурална сода за хляб. Доказано избелва усмивката до 3 дни при четкане поне два пъти дневно. Освен това неутрализира стомашните киселини, реминерализира и подсилва емайла, нормализира pH-то в устата. Осигурява дълготрайна свежест и се отличава с ниска абразивност. Опаковката е 100% рециклируема. Може да се използва спокойно от вегани.

Natural Baking Soda за защита на венците

Този продукт осигурява всички позитиви на Natural Baking Soda, като в същото време се грижи и за благосъстоянието на венците. Предпазва ги от раздразнения и възпаления.

Защо да се доверите на пасти за зъби Arm & Hammer?

Arm & Hammer осигурява натурално и екологично решение за по-бяла усмивка, за по-свеж дъх и справяне с киселините. Поръчайте сега всичко от марката на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!