B.Braun

Филтри

1 продукт

 Prontosan Дизенфикциращ гел за рани 30 мл B Braun
 Prontosan Дизенфикциращ гел за рани 30 мл B Braun
27.32 лв.
  1. B. Braun е немска фирма, основана през далечната 1839 г. Днес тя е сред лидерите в производството и разпространението на медицински изделия в различни части по света. Портфолиото на марката включва над 5000 продукта, като приблизително 95% от тях са собствено производство.

Какви продукти B. Braun ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете ключови артикули от асортимента на B. Braun. Сред тях са:

Разтвор Prontosan

Той представлява стерилен дезинфекциращ разтвор за рани. Служи за ефикасно почистване на нараненото място и кожата около него, като по този начин предпазва от инфектиране. Може да се прилага още:

  • за дезинфекция на остри и хронични язви;
  • при изгаряния от първа и втора степен;
  • в случай на вече инфектирани рани.

Предлага се в голяма разфасовка от 350 мл.

Гел Prontosan

Дезинфектантът под формата на гел от марката наподобява свойствата на дезинфекциращия разтвор. Може да се прилага за почистване на рани и мястото около тях, на инфектирани наранявания, на изгаряния от първа и втора степен, както и за дезинфекциране на остри и хронични язви.

Гелообразната форма се предлага в малка и удобна за пренос разфасовка от 30 мл.

Ентерална храна за пиене Remune

Ентералните хранителни средства от марката се предлагат с различни свежи вкусове като например на праскова и на малина. Те са предназначени за хора, страдащи от недохранване вследствие на различни причини. Сред тях са прекахексия и кахексия, обикновено породени от рак или ХОББ, анорексия, възпаления, метаболитни нарушения и други състояния, които са свързани със загуба на тегло и мускулна маса.

Ентералните храни от бранда са богати на ценни за здравето на организма вещества като омега-3 ненаситени мастни киселини, витамин D, протеини и други. 

Този тип хранителни продукти са подходящи за възрастни и деца над 4 години, като се препоръчват за прием в съчетание с нормална храна или стандартни хранителни добавки

Защо да се доверите на B. Braun?

  1. B. Braun е бранд с над столетен опит в производството и разпространението на медицински продукти. Всички те се отличават с безкомпромисно немско качество и ефективност.

Поръчайте медицински консумативи и ентерални храни B. Braun на ниска цена от онлайн аптека galen.bg.