Bebino

Филтри

7 продукта

Bebino Бебешка пудра синя 50 гр
2.49 лв.
Bebino Бебешка пудра розова 50 гр
2.49 лв.
Bebino Бебешки шампоан със смрадлика 300 мл
3.15 лв.
Bebino Крем против подсичане за бебета 50 мл
2.95 лв.
Bebino Бебешки сапун 65 гр
1.29 лв.
Bebino Шампоан за коса за бебета 200 мл
2.79 лв.
Bebino Тоалетно мляко за бебета 200 мл
3.92 лв.

Bebino, част от портфолиото на българската компания Кокона, представлява надеждна серия в областта на детската козметика, отличаваща се с високо качество. Специализирана в грижата за кожата, косата и тялото на малките бебета, Bebino е призната с отличия като Златен лъв от изложението "Произведено в България". Тя е насочена към предоставяне на нежна и безопасна грижа, като всички продукти са клинично тествани и без консерванти, гарантиращи защитата на най-малките.

Каква бебешка козметика Bebino ще откриете в Galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg предлагаме разнообразие от серията, специално разработена за запазване на нежността на най-малките. Тези продукти са идеалният избор за всекидневната грижа за Вашето дете, а ето и какво включва селекцията:

Бебешка пудра

Предпазва ръцете, дупето и крачетата от подсичане, обирайки излишната влага. Успокоява раздразнената и зачервена кожа.

Крем против подсичане

Този крем е специализирано средство, което ефективно предотвратява и облекчава подсичането, предпазва раздразнение, зачервяване и възпаление, осигурявайки цялостен комфорт.

Бебешки сапун

Сапунът е формулиран за меко и деликатно почистване, като същевременно запазва естествената хидратация. Формулата е обогатена с масло от смрадлика, което има доказани антисептични и успокояващи свойства.

Шампоан

Шампоанът е предназначен за нежно почистване на косата, без да дразни очите на детето. Обогатен е с масло от смрадлика, което има силно успокояващо действие.

Тоалетно мляко

Тоалетното мляко е идеално за ежедневната рутина на бебето поради деликатната формула и текстура, предлагайки нежно хидратиране и защита. Предпазва от изсушаване и се грижи за омекотяването на дермата.

Защо да изберете бебешка козметика Bebino?

Bebino се отличава със своята ангажираност към качеството и безопасността.

Продуктите, включени в тази серия са:

  • клинично тествани за безопасност;
  • без добавени консерванти;
  • специално разработени за най-малките;
  • наградени с престижни отличия за качество и иновация.

Това е селекция, на която можете да се доверите за грижата за Вашето дете. Открийте цялата гама в онлайн аптека galen.bg и се уверете в тяхното качество на атрактивни цени.