BioGaia

Филтри

9 продукта

BioGaia Protectis Пробиотични таблетки за стомашно-чревно здраве с вкус на ягода х 10 броя
13.09 лв.
BioGaia Protectis Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве за бебета и деца 5 мл
25.99 лв.
BioGaia Protectis Пробиотични таблетки за стомашно-чревно здраве с вкус на лимон 10 бр
13.09 лв.
BioGaia Protectis Пробиотични таблетки за стомашно-чревно здраве и имунитет с витамин D х 10 броя
14.19 лв.
BioGaia Prodentis Пробиотични таблетки за смучене за здрави венци и зъби с вкус на мента 10 бр
17.25 лв.
BioGaia Protectis Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве за бебета и деца туба 5 мл
26.29 лв.
BioGaia Protectis За добро чревно здраве 30 капсули
28.75 лв.
BioGaia Protectis Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве и имунитет с витамин D за бебета и деца 5 мл
28.65 лв.
Biogaia Мама и бебе Комплект Пробиотични капки туба 5 мл + Веган капсули х30 бр
40.85 лв.

BioGaia е един от световните лидери на пазара за пробиотични хранителни добавки вече над 30 години. Основана е през 1990 г. и днес продуктите й се разпространяват в над 100 държави. За създаването им работи колектив от над 124 специалисти в разнообразни области, разпръснати в различни краища на света като Швеция, Япония и Америка.

Защо да се доверите на BioGaia?

Всяка пробиотична добавка от марката съдържа пробиотици от щама Limosilactobacillus reuteri, ефективно възвръщащ комфорта и баланса на стомашно-чревната микрофлора. Този тип бактерии са едни от малкото пробиотици, развивали се в паралел с човека и способни да оцелеят и колонизират в тялото ни.

Така всеки продукт BioGaia ефективно спомага за преодоляването на различни стомашно-чревни проблеми, за повишаване на имунитета и за поддържане на стомашния комфорт.

Какви продукти на BioGaia ще откриете в galen.bg?

В онлайн Аптека Гален Ви очаква богато портфолио от пробиотици от марката. Сред тях ще намерите както подходящи за новородени бебета и деца, така и за възрастни. Някои са под формата на таблетки и капсули, други са във вариант на капки. 

Сред пробиотиците от БиоГая ще откриете подходящи за облекчаване на коликите на кърмачетата, за прием при запек, разстройство, болки в стомаха, за преодоляване на стомашните проблеми вследствие на нездравословно хранене, за повишаване на имунитета. 

Как се приемат пробиотици BioGaia?

Препоръчително е да приемате хранителните добавки от марката според указанията на листовките или според съветите на Вашия лекар. Обикновено пробиотиците се приемат преди хранене.

В случай че ги използвате за защитаване на баланса на чревната флора при употреба на антибиотици, е добре да приемате добавката около два часа преди или след лекарството.

Колко време продължава приемът на пробиотици BioGaia?

Препоръчителната продължителност на приема на този тип медицински средства варира според конкретния човек и нуждите на неговия организъм. Добре е да се консултирате с лекар във връзка с времетраенето на употребата Ви на пробиотици БиоГая.

Стандартно добавките от марката са подходящи както за временен, така и за регулярен прием.

Защо да изберете онлайн аптека galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очаква богато разнообразие от медицински средства за преодоляване на различни здравословни проблеми и за осигуряване на профилактична грижа за цялото семейство. Всеки един от артикулите ни е придружен от подробно описание, улесняващо избора Ви. А ако имате допълнителни въпроси, можете да се консултирате с нашите опитни и висококвалифицирани фармацевти по телефона, в социалните ни мрежи и по имейл.

В онлайн Аптека Гален цените се здравословно ниски, предлагаме ежемесечни промоционални оферти и опции за безплатна доставка. Възползвайте се още сега, погрижете се за благосъстоянието на цялото семейство!