Bionat Pharma

Филтри

7 продукта

Uricode За деца за здравето на уринарния тракт 8 сашета Bionat Pharma
15.55 лв.
Omnicode Immuno Children Сироп за деца за повишаване на имунитета 120 мл Bionat Pharma
16.75 лв.
Omnicode Immuno х30 капсули Bionat Pharma
28.99 лв.
Ферокод Желязо на капки х 30 мл
24.15 лв.
Ферокод Форте Спрей х 60 мл
25.65 лв.
Uricode Forte За здравето на уринарния тракт 8 оро сашета Bionat Pharma
21.66 лв.
Uricode Ородисперсни сашета x30 Bionat Pharma
33.00 лв.

Bionat Pharma е една от популярните марки на словенската компания Kinezika, специализирана в разработването и разпространението на хранителни добавки и козметика за цялото семейство. Компанията е основана през 1989 година и оттогава непрекъснато се развива. Като своя мисия Kinezika приема да предоставя на потребителите си иновативни и висококачествени продукти, отличаващи се с надхвърлящи стандартните изисквания качество и безопасност.

Що се отнася до марката Bionat Pharma, тя е съсредоточена върху грижата за здравето на децата и техните родители.

Какви хранителни добавки на Bionat Pharma ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очакват разнообразни средства на Bionat Pharma. Сред тях са:

Урикод и Урикод Форте

Урикод е серия с продукти, допринасящи за благосъстоянието на уринарния тракт. Сред тях ще откриете:

  • сашета за лица над 12-годишна възраст;
  • Форте сашета с по-силно действие за възрастни и юноши над 12-годишна възраст;
  • сашета за деца над 3 години.

Всички те съдържат D-маноза, екстракт от червена боровинка и витамин D. Благодарение на тези съставки подпомагат поддържането на нормалното състояние на пикочния канал и пикочния мехур, на бъбреците и уретерите. Освен това спомагат за по-бързото възстановяване в случай на вече налична уроинфекция.

Визикод

Визикод е гама, предлагаща сироп за малчуганите и сашета за възрастните. Те благоприятстват състоянието на очите и зрението. Съдържат ключови съставки като лутеин, зеаксантин, витамини A, E, C и екстракт от черна боровинка. Ефективно защитават окото от вредното действие на свободните радикали и агресивните външни агресори като студ, вятър, сухота, UV лъчи. В същото време намаляват зрителната умора и помагат за поддържането на ясно зрение.

Ферокод Форте

Ферокод Форте на Bionat Pharma е спрей за възрастни и деца над 3 години с микрокапсули желязо, отличаващи се с лесна и бърза усвояемост от организма. Добавката спомага за облекчаване на умората и отпадналостта, подкрепя имунната и нервната система, подобрява метаболизма и така повишава енергията.

Omnicode Immuno

Тази гама предлага сироп за деца над 1 година и капсули за възрастни и юноши над 12-годишна възраст. И двата варианта са предназначени за повишаване на имунитета и се препоръчват за прием с цел защита по време на грипния сезон.

Защо да се доверите на Bionat Pharma?

Bionat Pharma съчетава в хранителните си добавки високо качество, ефективност и безопасност. Вземете всичко от марката на топ цена от онлайн аптека galen.bg сега!