Detralex

Филтри

2 продукта

Детралекс при разширени вени и хемороиди 500 мг х 30 филмирани таблетки Servier
19.85 лв.
Детралекс при разширени вени и хемороиди 500 мг х 60 филмирани таблетки Servier
33.89 лв.

При разширени вени и хемороиди можете да се доверите на благотворното действие на Детралекс. Лекарственото средство ефективно ще облекчи дискомфорта Ви.

Какво представлява Детралекс?

Това е лекарствено средство без лекарско предписание, което се предлага под формата на филмирани таблетки. Продуктът се отличава със своята специална формула с активни съставки, наречени флавоноиди - хесперидин и диосмин. Те са в напълно пречистена и микронизирана форма, за да осигурят максимално благотворен ефект.

Флавоноидите са известни още под названието биофлавоноиди. В природата се срещат в множество плодове, сред които са цитрусите. Те се отличават със силно антиоксидантно действие. Флавоноидите:

  • ни предпазват ефективно от вредното действие на свободните радикали;
  • не пропускат преминаването на токсини през клетъчните мембрани;
  • намаляват риска от развитие на ракови клетки;
  • оказват противовъзпалителен ефект.

Какво е действието му?

Детралекс се препоръчва за прием при нужда от симптоматично лечение на венозно-съдови проблеми и при остри кризи на хемороиди. Продуктът помага при:

  • венозна недостатъчност;
  • разширени вени;
  • хемороиди;
  • отекли и уморени крака.

Оказва ефективно въздействие върху малките кръвоносни съдове, заздравявайки венозните стени. По този начин те придобиват устойчивост и опасността от кървене бива сведена до минимум.

Как се приема Детралекс?

Винаги приемайте лекарството, както е описано на листовката или според препоръките на Вашия лекуващ лекар. Винаги го приемайте с храна.

Препоръчителният му дневен прием е по следната схема:

При венозна недостатъчност

В този случай приемайте по 2 таблетки на ден. Първата пийте по време на обяд, а втората - по време на вечеря.

Хемороиди

При хемороидни кризи препоръчителният курс на лечение продължава 4 + 3 дни. През периода от 4 дни е необходимо да приемате по 6 таблетки на ден. През следващите 3 дни - по 4 броя дневно.

Какви разфасовки на Детралекс предлага galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите два вида разфасовки с продукта. Едната съдържа 30 филмирани таблетки, а другата - двойна доза от 60 филмирани таблетки.

Защо да изберете Детралекс?

Детралекс е напълно чист и безопасен продукт на базата на витамин P - събирателното название на всички биофлавоноиди. Това лекарствено средство е изключително ефективно в облекчаването на проблемите, свързани с разширените вени и хемороидните кризи.

Поръчайте медицинския продукт на ниска цена от онлайн аптека galen.bg още сега!